Deltagerne har vært på gården i seks av ti uker. Så kommer det plutselig fremmede til gårds. Det er det ikke alle som takler like godt. Frode går rett i strupen på de nye, han legger ikke skjult på at han skal gjøre alt han kan for å fjerne dem begge- raskest mulig. 

Nye ansikter på gården kommer som en stor negativ overraskelse og får de fleste deltagerne til å se rødt.

Berli Gård Foto TV2

-Tom-Henrik (22) og Melissa (31) er de to som skal sloss om den siste plassen som gjør en av de fullverdig deltager på Farmen denne sesongen. Om den som får den siste plassen spiller spillet og kommer seg inn i flokken uten å bli førstekjempe, kan denne være vinneren av Farmen 2013.

Bare fire øker før finalen kommer det fremmede som ønsker å ta over gårdens rutiner for å kanskje vinne hele greia, man kan lett forstå de hamre reaksjonene.

Farmen er TV2s eget reality-flaggskip med svært høye seertall. Når det igjen blir stort drama vil enda litt flere følge deltagernes kamp om tilværelsen, om bil og hytte til en verdi av mer enn 1 million kroner.

 I Aust-Agder, mellom Grimstad og Arendal ligger idylliske Berli Gård. Mellom innsjøer og skoger, ligger gården som deltakerne skal leve ut sitt livs store utfordring, 100 år tilbake i tid. Uten noen som helst form for hjelpemidler som vi kjenner i fag, uten strøm og uten vannklosett. Et eventyr bare få forunt å få være med på.

– Hvem av deltagerne som står igjen som vinner alene, er fortsatt like usikkert, men det går fort mot finale. Jentene har sloss seg i mellom og nå er det bare to igjen, etter en dramatisk kamp mellom Daria og Kristina der først nevnte vant så vidt i sage-duell.

Blir Melissa den som blir igjen på gården av utfordrerne, vinner Tom- Henrik blir han den syvende mannen på gården.

Dramaet fortsetter på TV2 søndager, mandager og tirsdager helt fram til jul

Har du din egen favoritt i Farmen denne sesongen?

Vargas


Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kvinner fantaserer om andre kvinner

Du klina med henne på fest og skulle ønske dere gikk litt lengre. Kjenner du følelsen? Du så det på...

ABBA- gjenforening?

ABBA, Angneta, Benny, Bjørn og Anni- Frid. De fire svenskene som la en hel verden for sine føtter fra 1972...

Lukk