Aldri før har svenskene hatt så mange seksualpartnere, tallet er doblet i alle aldersgrupper og firedoblet blant de eldste.

Årsaker: Sex og kjærlighet er utkoblende i et ellers vanskelig og hektisk samfunn med økende arbeidsløshet og trang økonomi for mange.

Kom, la oss nyte kjærlighetsrusen, fryde oss i elskov til morgenen gryr.

Bibelen.

– Dette er den største og mest omfattende studie av dette temaet på 17 år. Antall deltakere og antall spørsmål, er svært omfattende og det er gjort på et tidspunkt da det er generelt mer åpent samfunn rundt tema sex med flere partnere, enten man er i et forhold eller ikke. Mer enn 3000 svensker har svart på spørsmål i en undersøkelse “United Minds” har gjort i samarbeide med Aftonbladet.

Det er grunn til å tro at tallene ikke er så langt unna i Norge også, til tross for et bedre økonomisk grunnlag, så er nordmenn langt på vei like frimodige og lysten på spenning i hverdagen som det vår naboer er.

E-NETT TIL BLOGG 007

For noen par er faktisk kontrollert «utroskap» en fetisj og en tenning som isolert sett er et krydder i seg selv. Det er de som faktisk tenner på at partneren har sex med andre ved å se vedkommende nyte og selv ha stor glede av.

Det er dagens middelaldrende som startet eksplosjonen av partnerbytter i landet. Da 1968 bevegelse feide over Sverige med budskapet om fri kjærlighet. Samtidig kom all mulig prevensjon som gjorde alt så mye enklere for de som ønsket å ha flere partnere om gangen, så ofte som mulig. Alt tyder på at den seksuelle atferden tar man med seg videre i livet fra man var ung.

– Faktum er at i både Norge og i Sverige har man mindre sex med sin partner enn noen gang- Et hektisk og stressende samfunn må ta skylden for det. Allikevel finnes det altså en slik undersøkelse som beviser at kvinner og menn velger å ha sex med andre enn sin partner, når de først har sex. Mange par velger å leve i et fritt forhold- der partnerbytte er en del av avtalen.

Ingen sjalusi, bare fri sex med hvem man vil. Også er det kjent at venner har sex med venner- bare for sexens skyld.

Monogami. Å holde seg til sin partner og kun en partner så lenge man er gift eller i et forhold ser ut til å være en svunnen tid. Ihvertfall for svensker og nordmenn. I følge flere forskere i fra “Karolinska Institutet” i Solna, finnes det visse gener som gjør oss i mindre grad knyttet til den man har sex med, og at sexen i seg selv er viktigere enn hvem det er med. Også hvilket kjønn er mindre viktig.

Blant yngre mennesker ser man en trend i at det spiller mindre rolle for både gutter og jenter, å kunne ha sex med en person av eget kjønn.

Hvordan ser du for deg din seksuelle framtid? Er det på tide å prøve ut de våteste drømmene med sex mellom flere par, og til og med av samme kjønn? Eller er det en frastøtende og uvirkelig tanke?

For svenskene viser disse forskningsresultatene at de er på full fart bort i fra den tiden da man kun hadde sex med en, og det med sin partner.

Kilde: Aftonbladet.se

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bruddet!

Bruddet, det mest smertefulle av dem alle. Det som ikke gror, det du ikke kommer over noen gang. - Du husker øynene...

Lukk