I et forhold så skal et hvert samspill fungere for at forholdet skal vare lengst mulig. Og når det kommer til sex så er det kanskje det viktigste punktet at alt skal fungere som det skal, for begge.

– Vi er selvstendig individer, og det er ikke alle som liker å bli behandlet som en fille-dukke, dratt i håret og bli kalt obskøne ord. Det er heller ikke for alle å være sammen med bare en i forholdet heller. Noen ønsker å ha sex med så mange som mulig på en gang. Dette kalles “Gang Bang” gruppe-sex, eller partnerbytte. Så vidt jeg vet.

Også stadig mer utbredt i Norge.

Foto: Flickr by amyhpaul

– God kommunikasjon, respekt og en god porsjon kjærlighet er grunnleggende verdier som må være en bærebjelke i et hvert forhold. Derfor er nettopp utroskap svært ødeleggende for de fleste par, men ikke for alle. For noen er det faktisk den beste spenning og tenning man kan få.

Noen ønsker at partneren aller helst skal bli behandlet etter alle kunstens regler og få lov til å være vitne til det hele, noen ønsker etterhvert og delta selv i akten. Rett og slett fordi det hele er så opphissende å være vitne til.

Selvsagt er ikke dette for alle, men det er ingen hemmelighet at dette er en godt kjent fetish også i Norge.

– Jeg mener utroskap kan unngås hvis man snakker nok med hverandre og er nok glad i hverandre. Utroskap begynner med at en av partene i et forhold søker spenning andre steder enn hos sin faste partner.

– Det unngås ved kommunikasjon, tillit og kjærlighet. Det høres enkelt ut. Men er alle tre nevnte punkter på plass hos begge så trenger man ikke være utro.

– Det ser ut til at det tradisjonelle parforholdet mellom gutt og jente som finner hverandre og lever sammen til døden skiller dem ad, er et forbigående kapittel. Det er jo stadig flere som står fram som enten homofil, lesbisk og bifil, eller fri seksuell som også noen velger å kalle seg.

De har sex med de det faller seg inn å ha sex med. Uansett legning eller tiltrekning, det skal alltid være gjensidig mht å ønske å ha sex.

– Noen er sånn skrudd sammen at utroskap er den beste tenningen man får. Noen ber om at partneren skal være utro for spenningens skyld. Dette er selvsagt for spesielt interesserte. Det er ingen hemmelighet at det finnes mange rare fetisjer som folk flest tenner på.

– Noen har helt spesielle fetisjer som tenner dem seksuelt mer enn noe annet. Noen liker mora andre liker broren. Noen ønsker å bli kilt med fjær, noen elsker å bli tisset på, andre tenner voldsomt på å gå i bleie.

– Det er nesten ikke grenser for hva folk flest tenner på, og det verste av alt, er at det er friske oppegående mennesker som deg og meg som har alle disse fetisjene. Så i utgangspunktet kan man si at det er normalt. Dvs at man er ikke syk, om man har slike fetisjer.

Det er kanskje godt man ikke vet hva som skjer rundt om i de tusen hjem. Det er litt av hvert.

En spesiell fetisj som kan sees på som en “ulovlig” utgave, men som også er utbredt, som helt sikkert er helt uforståelig for de fleste. Det er å tenne på å se kjæresten sin ha sex med en annen, en fremmed.

Det er normalt å tenne på å se på at noen har sex går jeg ut i fra, og det er kanskje forståelig at det å bytte partner også kan gi noen tenning.

Men å bli opphisset av at partneren er ute og har sex, mens den andre er hjemme eller ikke delaktig på noen måte, den tar vel nesten kaken. Her er det altså snakk om motsatt sjalusi. Det finnes sikkert et navn på det, men her må selv jeg melde pass.

De fleste som ønsker litt krydder i hverdagen tar turen innom Kondomeriet, andre sender partneren ut for at denne skal komme hjem ny-pult.

Verden er et merkelig sted med mange rare mennesker.

Samtidig er det ofte de man minst kan forestille seg partnerbytte eller virile tilbøyeligheter innen fetisjens-verden som utøver dette.

Gi hverandre en orgasme om dagen og behold partneren lenge, eller la en vilt fremmed få lov til å stikke innom, i dobbelt forstand…

 

Vargas

Pin It on Pinterest