Utroskap gir deg mer sex? Særlig om du spiller kortene dine riktig. Noen kvinner og noen menn, tenner nemlig på dette, at partneren kommer hjem, brukt, etter alle kunstens regler. Knullet og nypult.

Elsker

Utroskap gir deg mer sex? Særlig om du spiller kortene dine riktig. Sjansen for at du driter deg ut i forsøket er derimot ganske stor, fordi du ikke vant til å lure mennesker som står deg nær. Den utvalgte du har planer om å ha sex med, bak ryggen på kone eller ektemann, kan også avsløre deg. Tar du virkelig sjansen?

Utroskap er sikkert spennende og kan gi deg mer sex, men er det verdt det? Hvem tjener på at utroskap gir deg mer sex? I hvert fall ikke du, om du blir kastet på hue og ræva ut av huset. Du bør vite hva du har. Og vite konsekvensene for hva du kan miste.

I så fall kan du plutselig sitte med kuken full av postkasser før du vet ordet av det og ikke få sex på uker, måneder eller år. Spill heller kortene dine riktig og vær ærlig i jakten på en sexpartner – enten du er i forhold eller ikke.

Å tro at man kan få mer sex gjennom å drive med utroskap, er å ha litt for mye tro på egne ferdigheter.

Utro

Jo, man kan lykkes med å være utro over år, men det er alltid en sjanse for å ferska, enten man er kvinne eller mann, da bør man kunne ta konsekvensene for sine handlinger også. Mulig tilgir han det, mulig er forholdet over. Du vet ikke hvilken reaksjon du får ved å bli avslørt.

Utroskap gir deg mer sex?

Derfor bør du ha tenk gjennom hva du skal si eller gjøre, om du blir tatt med buksene nede. Et nummer på si, kan få uante konsekvenser du ikke ser konturene av. Derfor, kall heller en spade for en spade og si det rett ut. Utroskap gir deg mer sex?

Utroskap gir deg kanskje mer sex, men også et dårlig rykte og en hel haug med problemer det vil ta tid å komme seg ut av. Hvor skal du bo, har du tenkt på det? Kan hende du blir kastet på dør og det må du nesten tåle. Hva skal du si til barna, til svigerforeldrene dine, til dine egne foreldre? Du kommer til å skamme deg for veldig mange, veldig lenge.

Verdt det?

Hvorfor er kvinner mer utro enn menn?

 • Monogamiens tid er over – vi klarer oss ikke med en partner
 • Mennesker er mer lik polygame arter, vi ønsker flere partnere
 • Vi trenger bekreftelse og anerkjennelse fra nye kilder
 • Sjalusi er egosentriske tanker som tvinges fram av for stort ego
 • Dårlig selvtillit gjør større sjanse for utroskap
 • En av tre skiller seg, utroskap har deler av skylden
 • Moderne forhold er mer kjønnsløse, man faller for person, framfor kjønn
 • Feige menn bruker utroskap til å komme seg ut av ekteskapet
 • Kåte kvinner bruker utroskap for å oppleve spenning i sexlivet
 • Både kvinner og menn er utro på impuls i fylla
 • Både kvinner og menn kan holde kjeft om utroskap
 • Utroskap skjer ikke av seg selv, det er en ønsket handling
 • Ingen forhold er så perfekte at det aldri kan oppstå utroskap
 • Å oppleve kyss, kjærtegn, oppmerksomhet og komplimenter gjør noe med oss, det kan være nok til at vi velger å ha sex hjemmefra
 • Noen par bruker “utroskap” som tenning for sex i eget forhold

Kvinnelig intuisjon

Så lenge det finnes mennesker på kloden, vil det også finnes utroskap, men det ødelegger sannsynligvis mer for deg i livet forøvrig, enn hva den korte hyrdestunden er verdt. Klarer du å holde utroskapen hemmelig over tid – er fallhøyden desto større når du blir avslørt. Utroskap gir deg mer sex?

Vi oppfordrer ingen til å være en drittsekk, vi synes du skal la være å være utro og heller ta opp utfordringen, om du går å sikler etter andre enn kjæresten din. Du ville selv ha blitt knust av å bli lurt av din partner – det bør være god nok grunn til å pakk inn ballene, eller rulle inn puppen i tide.

Kvinnelig intuisjon skal særlig menn la være å kimse av, du visste sikkert at mange kvinner kan se det på menn, om de lyver eller ikke? En australsk undersøkelser viste nylig at kvinner som ble teste på dette, ved å se på ansiktet til utro menn, kunne fortelle hvem som hadde vært det og ikke. Menn derimot, hadde langt fra samme score. Noe å tenke over?

Husk på en ting til, du vet hva du har i dag, du vet lite om hva du har etter at du er avslørt som en falsk faen.

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com