Utroskap – Hvor går grensen og kan du tilgi? Et av de viktigste spørsmålene de aller fleste en eller annen gang har forsøkt å finne et klokt svar på, for sin egen del eller for andre.

Kan man leve videre med en partner som velger å bevisst være utro? Kan man være utro uten å ville ut av forholdet man er i?

Et kyss er kanskje ikke utroskap, men det kan være starten på noe mer. Er man i et forhold skal man ikke bevisst gå inn for å kline med andre. Det kan bli tolket i feil retning og det skader forholdet mer enn det gagner.

Noen par lever i et såkalt åpent forhold der man kan tillate seg å gjøre det man vil med hvem man vil, når man selv ønsker det og har muligheten.

Mulig kan dette være veien å gå for et langt og lykkelig forhold, men da må dette være interessant for begge- og enighet om fra begges side.

For de aller fleste er dette helt utenkelig og et hvert forslag om tema blir blankt avvist. Det er kanskje ikke så rart heller.

Er man i et forhold skal man vel ikke dra rundt å drite i andres bed heller. Er man gift så er man  gift. Nei, det blir feil. Det høres litt for ‘endelig’ ut, og det trenger det slett ikke å være.

Lest? Utroskap gir mer sex?

– Finner du den rette og dere er forelsket og lykkelig så er det selvsagt riktig at dere også blir et par.

Det betyr ikke at den den ene eier den andre. Det betyr heller ikke at man ikke skal leve adskilte, separerte og selvstendige liv på hver sin kant. Det har mange par gjort med hell og lykke gjennom mange år.

Utroskap – Hvor går grensen og kan du tilgi?
Foto: Copyright Bjørn Nielsen

Utroskap – Hvor går grensen og kan du tilgi?

– Det som er svært viktig gjennom et forhold der kjærligheten fortsatt blomstrer, er å snakke sammen om alt, også følelser og hvordan man ser for seg en eventuell setting- der han møter en spennende kvinne det er hyggelig å prate med.

Og omvendt. Må man på død og liv knulle vedkommende?

Kan man bare ikke være sosial, danse, prate og ta en matbit sammen? Må man velte seg i lakenet bare man har møtt et nytt bekjentskap? Dessverre er svaret ja på begge spørsmål for veldig mange. Om du trodde det bare var mannen, den gra-bukken, som var utro så tar du feil.

Kvinner klør i høna så snart de får litt i glasset, litt oppmerksomhet og litt i hode. Da skal de ha enda litt mer action for å virkelig frigjøre sitt sanne jeg, koste hva det koste vil. For noen spiller det ikke så stor rolle om partneren får vite om det, vedkommende var jo utro i fjor ikke sant?

Et av de viktigste spørsmålene man kommer over i et forhold er også det vanskeligste å finne svar på.

Du elsker din ektefelle, kjæreste eller partner, men det er et jævla stort men. Vedkommende du deler pute med har lagt hele kortstokken på bordet og sagt det som det er. Det som ikke skulle kunne skje, skjedde allikevel.

Hva gjør du da? Går du?

Her er det ingen fasitsvar. Du er sønderknust, men vil helst bli, men kan du nå stole på din viktigste samarbeidspartner i livet, den som alltid skulle stå fjellstøtt ved din side? I gode og onde dager og når det blåser som verst på toppen og livet er et slit. Kan du glemme det? Kan dere legge det bak dere?

Om den «skyldige» viser nok anger og forteller hvordan og hvorfor det skjedde itillegg til å bedyre sin kjærlighet til deg, bør vedkommende få en sjanse til.

Vi er ikke annet enn mennesker som kan feile. Er det en spire til kjærlighet igjen i forholdet kan flammen berges.

Gi din elskede en sjanse!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sliter du med økonomien? Nå kan hjelpen være nær!

Som norsk forbruker med huslån, billån og kanskje lån på hytte i tillegg, kan det noen ganger være vrient å...

Silly season- Suarez til Barcelona og Arsenal med nye signeringer

VM i fotball går mot slutten. De fire store favorittene står igjen som semifinalelag. Tyskland møter Brasil, Argentina møter Nederland....

Lukk