Hva er utroskap og hvor går grensen? Er det ved et gjensidig kyss, eller må det være » full pakke» før det er utroskap?

Jeg mener utroskap kan unngås hvis man snakker nok med hverandre og er nok glad i hverandre. Utroskap begynner med at en av partene i et forhold søker spenning andre steder enn hos sin faste partner. Det unngås ved kommunikasjon, tillit og kjærlighet. Det høres enkelt ut. Men er alle tre nevnte punkter på plass hos begge så trenger man ikke være utro.

http://www.utroskap.net/

Er du utro, eller blir du bedratt? Enten du er i den ene eller den andre situasjonen, kan det hende du opplever et følelsemessig kaos akkurat nå.

Partneren din har i det siste blitt fjern, sletter tekstmeldinger og anropslister hyppig på telefonen og jobber oftere og oftere «overtid». Er han utro?

OBS! Tegn og faresignaler er ikke det samme som bevis, så trå varsomt.

Du må rett og slett gjøre deg så attraktiv- ikke nødvendigvis bare utseende messig- men totalt sett. Du må få partneren til å ville ha deg og kun deg! Du må være spennende, sexy, partnerens beste venn, elsker og livsledsager! Greier du dette så er det ingen grunn til å være utro heller!

Jeg mener at hvis man bruker tid på å prate om alt, og da mener jeg absolutt alt, så er det veldig store sjanser for at man ikke trenger å få oppleve utroskap i forholdet. Snakker man om de største sexuelle lyster, fantasier og drømmer. Deler de med hverandre, gjør alt man kan for å få til disse drømmene og fantasiene ut i live. Hvorfor skulle man da være utro? Men dette må gå begge veier, og at begge to får leve ut sine innerste lyster, hva det enn måtte være- innenfor norsk lov er det vel ok å ha med…

Den største grunnen til å være utro er jo å søke spenning, kjenne at man har noe å komme med mot det annet kjønn. Men hva mer kan man ønske enn å få oppleve de innerste tanker, og fantasier sammen med den man har kjær(est)?

Deler man disse tingene så mener jeg det er grunnlag for å kunne være lykkelig lenge. Men størst av alt er kjærligheten, den må ligge til grunn, selvsagt!

Gjensidig tillit og respekt, lytte godt til hverandre, og ha felles interesser er også viktige ingredienser for å holde partneren unna andre-

Her er 8 faresignaler, utviklet av Cathy Meyer, sertifisert skilsmissecoach, ekteskapsrådgiver og etterforsker.

1. Han sier at de bare er venner

Dette er en forutsigbar uttalelse fra en som er utro. Dersom partneren din tilbringer stadig mer tid sammen med sin nye venn er det selvsagt mulig at det kan det være mer mellom dem enn vennskap. Du bør selvsagt akseptere at partneren din har venner av motsatt kjønn, men dersom du føler deg utrygg vil det selvsagt gagne både deg og forholdet at du tar opp problemstillingen med partneren din og blir enige om regler for hva som er greit og ikke.

2. Ting blir plutselig hemmelig

Dersom ting dere tidligere pleide å gjøre åpent eller være udiskrete i forhold til plutselig er blitt «off limit», da er det antagelig ett elller annet i gjære. Hvis han skaffer seg nye passord på pc-en, sletter raskt ut- og innkommende meldinger, eller skrur av telefonen når dere er sammen er det naturlig at du reagerer. Har han dårlig samvittighet kan det hende ha vil beskylde deg for å være en kontrollfreak, en snushane eller sykelig sjalu.

3. Han sier han trenger en pause

Personer som er involvert i noen andre vil kreve mer rom og tid borte fra partner og familie. Ofte skylder man da på stress i forbindelse med jobben eller at man trenger å finne ut av ting. Dette kan være et tegn på at partneren din prøver å skape seg litt mer frihet, for å gi rom til sidespranget.

4. Jobbrutinene blir annerledes

Å jobbe sent, dra på jobb på rare tidspunkter eller i det hele tatt legge mer tid i jobben enn tidligere kan være et dårlig tegn. Det trenger ikke bety at han er ute og møter en annen. Det kan også være et tegn på at han trenger tid til å tenke eller vil unngå konfrontasjoner på hjemmebane.

5. Han bruker mer tid foran pc-en

I dag, med den moderne teknologi som er tilgjengelig for oss, så trenger ikke en som er utro å forlate hjemmet. Via mail eller msn kan partneren prate med den «nye», og gir rom for såkalt emosjonell utroskap.

6. Han finner på alle mulige unnskyldninger når det er sosiale sammenhenger som familiebursdager osv i DIN familie. Han vil gjøre alt for å være sammen med dem-

7. Hemmelige telefonsamtaler

Emosjonelle affærer skjer som oftest via telefon, spesielt mobiltelefon. Dersom han legger raskt på etter at du entrer rommet, blir borte lenger enn normalt på «butikken» eller tar med telefonen når han skal ned i vaskekjelleren, kan det være et tegn. Et ytterligere faresignal er det om han blir på defensiven dersom du konfronterer ham med dette.

8. Oppførsel som ikke henger på greip

Å ikke møte opp eller komme hjem som avtalt eller ikke kunne gjøre regning for tid kan være et faresignal. Dette henger ofte sammen med klær du ikke har sett før eller klesplagg han plutselig har «glemt» på jobben eller «mistet» på trening. Hvis du spør ham om disse små tingene, får du kanskje servert svært detaljerte historier som ikke henger på greip.

Dersom du finner deg selv stadig stussende over din bedre halvdels oppførsel eller føler at han trekker seg mer og mer unna deg, lytt til magefølelsen. Konfrontér partneren din om mistankene og krev at han forteller sannheten. Husk at personer som er utro blir flinke løgnere, så vær forberedt på at han vil prøve seg med løgner først.

Utroskap kan ramme alle uansett parforhold, tillit og kjærlighetsforhold. Men jeg mener man kommer langt med å ha en viss moral i bunnen som er bærebjelken i forholdet. Et forhold er på mange måter et felles prosjekt bygd på felles interesser, kjærlighet, respekt for hverandre og tillit. Ligger ikke dette til grunn så får man før eller siden problemer.

Ikke glem- at størst av alt er kjærligheten…

 Vargas

Kilde Klikk.no

http://www.kk.no/777521/8-tegn-paa-utroskap

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
To all of you…

                                                       Happy New Year!!!

Kysset

Kyssset er brukt som symbol av kjente mennesker, på film, i operaen, på teateret. I mange millioner forskjellige settinger er...

Lukk