Lar du et sidesprang fra din partners side være så graverende at du gir vedkommende på båten? Tenker du i så fall på konsekvensen dette vil få for deg også? Eller ser du mellom fingrene på det hele? Greier du da å stole på din samboer i ettertid?

Mange vanskelige spørsmål som har mange forskjellige individuelle svar.

Jeg går ut i fra at alle som elsker sin partner aller helst vil ha denne for seg selv, men stadig flere velger å bytte eller dele partner, eller begge deler.

Partnerbytte og gruppe sex er så utbredt og “vanlig” at det for stadig flere ikke har så mye å si at partneren har noen på si. Det er også par som velger å være åpne om det og har elskere på hver sin kant.

Jeg vet om ektepar der hun har en elskerinne, men fungerer som mor og kone sånn ellers i uka. Normalt eller direkte usmakelig og direkte galskap. Vel, det skjer og med mange flere enn man skulle tro.

– Jeg ville gått fullstendig på veggen om jeg fikk vite at min kjæreste var utro, og mange med meg har det slik, normalt selvsagt. Men, det er stadig flere som lever i åpne forhold, der sex kanskje har blitt kjedelig med årene og man gjør mer eller mindre som man vil. Kan det være med på å få ned den stadig økende skilsmisse statistikken her i landet, om man gir hverandre frie tøyler og lar kona dra til elskeren/ elskerinnen sin og komme hjem blid og fornøyd?

Eller motsatt, lar mannen få full utfoldelse og la sin seksuelle drifter få leve fritt?

Mange lever sånn. Er dette noe for deg og din partner?

Hadde du gått på dagen ved et sidesprang, eller er det et krydder i hverdagen?

Det har blitt mer og mer av at noen liker datteren, andre liker mora, men stadig flere vil helst møte broren.

Det finnes ingen fasit på et godt forhold, ei heller seksuelt. Men det som er sikkert er at stadig flere vil ha sex med flere enn sin partner. samtidig.

Ingenting av dette vil vare hvis man ikke stoler 100% på sin partner og begge ønsker det like mye- Gjensidig tillit er selve ryggmargen i et hvert forhold, etter min mening.

Ikke prøv å gled andre med å ha sex med noen du ikke kjenner eller vil ha sex med. Du er sjef over egen kropp, alltid.

 

http://www.ung.no/sexogsamliv/

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Breivik ber om unnskyldning, men ikke til alle

Anders Behring Breivik drepte 69 mennesker på AUFs sommerleir på Utøya 22. juli i fjor. 32 av de døde var under...

Lukk