[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eAfyFTzZDMM[/youtube]

Om du er lang og tynn, liten og tykk, eller midt i mellom et sted så er du flott. Du er vakker og akkurat passe perfekt. Det kan hende du selv skulle ønske å ha endret på det ene og det andre, men jeg synes du er akkurat som du skal være. Du ble født som du ble av at en sædcelle befruktet et egg, og du vokste fra en liten spire, til et foster, til en baby som kom til verden akkurat i tide.

Du er deg, og du er unik.

De litt for store ørene, den krokete nesen, og de lange bena er deg. Hvorfor skal ikke du være fornøyd med det? Hvorfor skal noe av det endres? Det er jo deg!

Foto: Flickr/ Tuesday Sunshine

Ikke la andre bestemme over deg, din kropp eller ditt utseendet. Du er sterk og klok om du greier å stå i mot alle krefter som ønsker at akkurat du skal endre på deg selv. Ikke gjør det, stå i mot!

– Media-fokuset om slanking, helsekostkjedene, treningsstudio- kjedene, Fedon Lindberg, Grete Roede er ikke bra for noen.  Alt fokuset på å få den perfekte kroppen, og at man ikke må være for overvektig, gjør at alt for mange bruker tiden sin på å endre sitt utseendet.

Penger er et stikkord selvsagt. Mange gjør seg steinrike på at vi er forfengelige, og vi vil se bra ut, det er naturlig å vil ta seg bra ut for sin partner. Men til hvilken pris?

Er du svært overvektig så kan det være en fordel om du velger å gå ned noen kilo fordi det på sikt kan være farlig for helsen om du er for tykk for lenge.

Silikon-pupper, Restylane i leppene for at de skal se store og fyldige ut, Botox mot rynker, og puter sydd inn i rumpa for at denne skal se fyldigere ut.

Hvorfor det?

Jeg mener man er like vakker med et par normale pupper og noe rynker i pannen. Det er jo beviset på levd liv.

– Om du er en forelder så har du plikt til å fortelle dine barn at de skal respektere seg selv som de er, og ikke blir fristet av massesuggesjonen rundt det å fokusere rundt utseendet kontinuerlig. Det er gått alt for langt for lenge. Jenter helt nede i ti års alder ønsker å slanke seg.

Selvsagt liker alle mennesker å pynte seg og se bra ut, men det er stor forskjell på å pynte seg for en anledning, og å velge å forstørre brystene med silikon.

Det er de som trenger større byste for egen selvfølelse fordi hun ikke får utviklet bryster overhodet, det er noe helt annet enn å endre på det som allerede er flott.

Jeg er helt sikker på at det er personer i dette landet som angrer på at de la seg under kniven, endret på ting som man i ettertid ser var en feilvurdering.

Gjør deg selv en tjeneste, se deg selv i speilet om kvelden før du legger deg og si «Jeg er perfekt», og morningen etter så gjør du akkurat det samme. Poenget er at du må tro på det.

Greier du å tro nok på det, så får du den nødvendige selvtilliten til tross for noen kilo for mye, eller pupper som er litt mindre enn andres. Du er uansett deg, du er fantastisk og unik. Det finnes kun en av akkurat deg.

Kvinner å menn som sliter med for mange kilo har ofte svært dårlig selvtillit og et dårlig selvbilde. Det bør dere slutte med. Du har grunn til å være stolt av deg selv, din personlighet og vise det med hevet hode.

Man kan ikke lære seg å elske andre før man elsker seg selv.

Du er perfekt!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nå får massemorderen åpne sine frierbrev

  Så lenge den siktede sitter i isolasjon så får han heller ikke post. Det er allikevel sannsynlig at det ligger...

Varme strøk frister mest under den norske vinteren

  Foto: Feriepenger.no Kanariøyene, Egypt eller kanskje Thailand? Mulighetene er mange om du heller ønsker å tilbringe julen i varme...

Lukk