Vær Ego Petter Northug! For å kjempe om å være best i verden i årene som kommer i viktige mesterskap, i verdenscupen og i OL. Så må Petter Northug få lov til å være seg selv. Han må få være ego om det er det som skal til.

Han kan ikke på noen måte bli fortalt hva som er best for han, det vet han best selv. Derfor bør ski-esset være ego som aldri før. Petter Northug bør bruke all sin tid på seg selv og på å bli en enda bedre skiløper.

Innstillingen til hva du gjør har mye å si for å lykkes. Hvordan du gjør det er opp til deg. Kun ved å være mentalt sterk til å tåle knallhard konkurranse fra andre som ønsker å lykkes, vinner du.

Ved å være best trent, best fysisk og psykisk og i tillegg ha et talent for det du gjør kan du nå dine mål. Det gjør Petter Northug. På sin måte, ingen andres.

– Såkalte eksperter med Trude Dybendahl i spissen går hardt ut mot Northugs «egotripp» og kritiserer han for å stille seg utenfor landslaget. Det bør de slutte med, skjønt det er lite trolig at trønderen lar seg rikke i sin plan på vinne det som vinnes kan i OL i Sotsji i februar. Det er Petter Northugs eget valg og det er han i sin fulle rett til å gjøre.

– Merkevaren Petter Northug er større enn alle de andre skiløperne på landslaget til sammen. Slik er det bare. Det vet sponsorene, det vet Skiforbundet og det vet Northug selv. Nettopp derfor kan han le hele veien til banken med sponsoravtale med COOP verdt mange titallsmillioner kroner.

Vær Ego Petter Northug!

Ser du på Zlatan, Messi, Magnus Carlsen, Marit Bjørgen eller Usain Bolt så er de enere i verden for en grunn. De vet hva som skal til for å bli best. Alle har vinnerskallen og de fysiske forutsetningene til å bli best på sin idrett, slik er det også for 27 åringen fra Mosvik i Nord Trønderlag. Men de har gjort bragden helt alene.

Vær Ego Petter Northug!

Messi og Zlatan har gode medspillere, men de er allikevel blant de beste i verden i internasjonalfotball. Det krever svært mye fra den enkelte spiller.

Skiforbundet er direkte avhengig av å få med seg Petter Northug på en avtale som gjør han tilgjengelig til å delta i Tour de Ski og i OL. Verdenscupen denne sesongen vil han neppe satse nevneverdig på.

– Petter trenger forsåvidt forbundet også for å få gå de løpene som gjør han til mester og enda rikere. Det gjør en avtale tvingende nødvendig for alle parter. De som tror de kan snakke Petter Northug til rette tar veldig feil. Han vet selv hvordan han skal gjøre ting for å bli best mulig. Alle som elsker skisport vil også se Northug vinne alt han deltar på.

Hvis Petter Northug blir Olympiskmester i Russland i februar ved å være ego så….

Go Petter!

Foto: Flickr/ BERart

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Dårlig råd, men et ledig Rom? Lei det ut da vel!

Du skulle bare ha visst hvor mange mennesker som er på reise verden over. Har du et ledig rom så...

Den ikke fullt så Deilige er Jorden…

Den ikke fullt så Deilige er Jorden. Vi har foreløpig bare denne planeten hvor menneskene bor. En planet så lik...

Lukk