– Unge jenter med allerede dårlig selvtillit har en jævlig vår og sommer pga komplekser rundt det å være litt større enn sine egne venner. Vær heller stolt av de frodige lårene og den store rumpa di. 

Hvorfor skammer du deg?

– Du burde jo heller være stolt av deg selv. Dessverre så er det alt for mange som ikke går i bikini fordi de ikke kan utstå sin egen kropp. Noen er det selvsagt, men mange frodige sliter med å gå på stranda pga skam eller sjenanse for egen kropp. Kropp er viktig, mange sliter uten grunn.

Det er lett å forstå at man ønsker å skjule det man selv ikke er fornøyd med, og det er nettopp det du skal endre på, for din egen del. Først når du som er litt større enn andre kan klare å like deg selv, vil du skjønne hvor lite viktig det egentlig er, hva andre mener om deg. Du er bra nok og vell så det.

Du kvinne som har store lår, stor rumpe og kanskje for store pupper, bør øve på en ting. Det er å gi mer faen i hva andre mener om deg. Om du trives som du selv er så bør du og kan du nyte livet.

– Er du ikke fornøyd så kan du gjøre ditt ytterste for å endre det, men da må du gjøre det for deg selv, og ingen andre. Om du klarer å leve livet på egne premisser og ikke på andres, så vil du få det bedre med deg selv.

– Dessverre så er det å være kroppsfiksert den nye folkesykdommen her i landet. “Kropp” er det ordet som blir mest brukt i de fleste søkemotorer, bortsett fra sex. Bli venn med deg selv og hvis verden hvem du er, det er jo du som skal leve med kroppen din.

Vi har en veldig kort sommer her i Norge, du bør selvsagt nyte dagene på stranda, bli brun og lekker, akkurat som alle andre gjør. Du skal ikke måtte skjule deg selv i digre t-skjorter, kjoler eller skjørt fordi du føler at det ikke passer seg og kle av seg. Nettopp du bør kle av deg, være stolt av deg seg akkurat slik du ser ut.

Ingen andre enn du er deg. Derfor er du helt unik og du er den du er. Hvorfor skal du måtte være nødt til å endre på deg? Fordi andre ønsker at du skal bli større eller mindre? Fordi andre har fått deg til å ville endre på utseende ditt?

Er ikke en idealvekt bare et tall? Et tall på hele deg, med skjelett, hud, hår, kjøtt, blod, blodårer, innvoller og det hele? Selvsagt er det det. Hvorfor kan ikke du være 100% fornøyd nettopp slik du er nå, i morgen og resten av ditt liv?

Tenk hva du virkelig kunne brukt livet ditt på istedet for å bekymre deg over hva du veier og hvordan du ser ut. Ikke la deg påvirke av de ytre kreftene som på død og liv skulle ville endre deg til noe «bedre», mindre eller større.

Du vil merke det selv. Den dagen du sier det til deg selv og mener det, vil være den første dagen i ditt nye og bedre liv. “Jeg er stolt av meg selv slik jeg er nå”. Da vil du automatisk få nok selvtillit til å vise alle at du er stolt av deg selv.

Om det er en eller annen som slenger med leppa om et eller annet, svar tilbake med samme mynt, så blir det stille. Hva andre mener om deg, spiller ingen rolle. Hva du mener om deg betyr alt.

Vær stolt av den frodige rumpa di!

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VG-lista top 20 til Sortland!

Sortland får besøk av VG-lista top 20,  30 juli. Sortland har vunnet foran en rekke andre steder som har forsøkt...

Lukk