Tiden er forbi da man levde lykkelig sammen alle sine dager.

Nå er tiden kommet for at hun vil ha spenning, hun vil ha orgasme og hun vil ha pikk. Helst to på en gang. Samtidig. 

Kvinner kjenner sin seksualitet bedre enn noen gang, og hun vet hva hun vil ha. Også menn er er selvsagt med på statistikken for økt utroskap, og legger ikke så veldig i mye i mellom for å feie over konas venninne om mulighetene er der.

Selvsagt er det mange som ikke kan tenke seg å være utro mot sin elskede, men det er et voksende antall både kvinner og menn som synes det blir for kjedelig og monotont med en person å ha sex med, spesielt når det samboerskapet har var noen år. 

– Noen velger faktisk å leve sammen og ha den friheten at man kan ha vær sin seksuelle partner når det måtte passe, så lenge den ene vet om at det skjer, og noen tenner på tanken at partneren har sex med noen andre. Antallet for partnerbytte stiger også i takt med tiden og den frigjorte sexuelle tiden vi lever i. 

De lærde strides nok om hvor bra det er for forholdet både på kort å lang sikt. 

Det er ikke for alle å dele partneren sin med andre.

Foto: bloggers.com

LIVET ER FOR KORT, VÆR UTRO!

Dette er slagordet til en amerikansk nettdatingtjeneste som retter seg mot personer som ønsker å være utro mot partneren sin. – Utroskap via nettet er en voksende trend også i Norge, sier psykolog Andreas Løes Narum.

Den nye trenden er sider som ser ut som ordinære nettdatingsider, men hvor man kan oppgi at man er i et forhold, og ønsker en uforpliktende sexpartner.

Selv om Narum synes disse nettstedene er moralsk forkastelige, tror han det fungerer til sitt bruk.

– Folk som er i et forhold har mye å tape på at utroskapen blir oppdaget. På disse sidene finner man folk i samme situasjon, og derfor blir man heller ofte ikke oppdaget. De fleste ønsker å forbli gift og lykkelige, sier han.

Jeg mener det er opp til hver enkelt å gjøre en innsats for å beholde sin elskede å være tro, og dermed unngår utroskap. Det gjøres med å ha alle de forutsetningen for at partneren har det bra mentalt og ikke higer etter spenning, nytelse eller eventyr noen andre steder. 

Gir du partneren din den orgasmen vedkommende håper på og kanskje fortjener, samt et stabilt og godt forhold uten kjefting, krangel og vold så er det liten sjanse for at partneren søker seg til andre mennesker.

Moderne samboere og partnere er likestilt og ser på ekteskap og felles barn som et samarbeidsprosjekt der det ikke er rom for seksuell utskeielse i nevneverdig grad.

God kommunikasjon, kjærlighet og respekt er drit-kjedelige klisjeer, men som er grunnleggende egenskaper for begge for å få et et partnerskap til å fungere over tid. 

Ønsker den ene å være utro så er det alltid en grunn for det, og da er det en av disse tre elementene som mangler som oftest.

– Er man glad i sin partner, og ønsker å forbli i forholdet men allikevel ønsker sex med andre, så er det eneste riktige å gi beskjed om den tanken. Man kan ikke se bort i fra at også den andre personen i forholdet kanskje har tenkt tanken, om enten å være utro- eller ønsker å ha partnerbytte eller sex med andre par.

Professor i psykologi Frode Thuen forteller at utroskap ofte handler om tilgjengelighet. Jo bedre drag man har, desto større er sjansen for at man er utro, mener han.

– På nettet er det så tilgjengelig, og terskelen er lavere for å oppsøke det, tror Thuen, som legger til at det helst er yngre mennesker i 20-30-årene som er utro via nettdating.

Thuen mener at den spenningen som mange opplever ved å treffe folk på nettet, kan være vanskelig å legge av seg.

Derfor er jeg fristet til å oppfordre deg som har planer om eller er fristet til å være utro, luft forslaget om partnerbytte til din partner, så får du kanskje både i pose å sekk…

Eller en rett venstre…

 

Vargas

 

Kilde

 

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7079485

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Intelligente kvinner ønsker å være single

Flere forskere mener å vite at det kvinner er mer intelligente enn menn. - Intelligens måles som IQ, og kvinner...

«Hjelp, vi er i filmbransjen»- Ny norsk humorfilm

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fsCCecVP_DQ[/youtube] Flere av medlemmene TV2s "Torsdagkveld fra Nydalen" er med i denne nye norske filmen som ser ut til å være hysterisk...

Lukk