Vær veldig stolt av kiloene dine enten det er akkurat passe eller litt for mye. Det er nemlig en myte at man ikke kan være frodig, sexy og frisk. Man er ikke nødvendigvis overvektig om man er stor eller har et par kilo for mye på kroppen. Enten man er mann, kvinne eller ungdom – går det fint an å være godt trent og samtidig stor.

Lest? Maren Turmo – rik på sin frodige rumpe

Frodige kvinner som tør å vise sine former og i tillegg er stolt av kroppen sin, blir heldigvis flere og flere. Kanskje mye på grunn av kjente kvinner som oser av selvtillit der de stolt viser fram sine yppige former. Vær veldig stolt av kiloene dine.

Norske kvinner er kjent for å ha tro på seg selv, men de som har litt mer enn alle andre, kan ha en tendens til å pakke seg selv vekk. Rett og slett skjule seg for andre, for de de ikke tør å vise fram kroppen sin.

Kim og Adele

Kvinner som blant andre Kim Kardashian, Kate Winslet og en tidligere utgave av Adele, er forbilder for millioner av mennesker verden over. Store idealer og forbilder for kvinner som har litt ekstra kilo på kroppen og som kanskje sliter med eget selvbilde. Dessverre er det ikke så mange norske kvinner som tør å stå fram som sexy, frodig og stolt av kroppen.

Det bør norske kjente kvinner bli bedre på, nettopp fordi det hjelper for andre.

Vær veldig stolt av kiloene dine, om du er kvinne eller mann. Du visste det kanskje ikke, men mange kvinner liker store menn. Noen menn synes det er sexy og flott med kvinner som bærer sine ekstra kilo med selvtillit, og stolthet.

Vær veldig stolt av kiloene dine
Foto: Copyright Terje Viken

Kjendiser er og blir forbilder på godt og vondt, derfor er det så viktig at de som har en posisjon i samfunnet tør å vise seg fram. For å få med seg andre som ikke har samme nedslagsfelt som artister, skuespillere eller andre kjendiser har. Vær veldig stolt av kiloene dine – det er jo deg.

Lest? Bildet av Hadja Tajik – bevisst strategi

Ja, vi vet det skaper rabalder så snart man fokuserer på en gruppe mennesker framfor en annen. Men det er det ikke på tide vi tåler å ta debatten? Er det ikke snart innafor at vi er ulike og at noen mennesker liker frodige menn og kvinner? og at andre vil ha det motsatte? Hva er i så fall feil med å diskutere det?

Fram med formene

Fram med rumpen, puppene og lårene, jenter. Hvis fram formene deres. Har du noen kilo for mye så la det bli som det er, vær stolt av deg selv og ikke bry deg om hva andre mener. Du er vakker, du er unik og du er ekte. Da er det mye å være stolt over også. 

Hvis de populære magasinene som leses av jenter og unge kvinner kan “godkjenne” frodige kvinner som modeller. Vil det kunne hjelpe mange som har problemer med vekten, eller gi etter for et utidig slankepress. At kvinner som Adele og Kim viser fram formene sine er bra for alle unge som bør forstå sammenhengen. At man kan være stor og flott samtidig.

Mye tyder på at det er faktisk en endring. At de større og frodige modellene har tatt over for de skinnmagre tynne.

Hvorfor det er slik, at frodige kurver med litt over gjennomsnittet store rumper, byste og lår, er mer ‘in’ enn andre – vet vi ikke sikkert. ‘Timeglassfigruen’ har vært det ønskede mål for kvinner gjennom generasjoner. Marilyn Monroe bør få endel av æren, eller skylda for det.

Hvem tiltrekkes du av?

Du som er på jakt etter en partner eller kjæreste, må vite hvem du tiltrekkes av. Ellers blir det vanskelig å luke ut den rette blant så mange. Vær veldig stolt av kiloene dine, uansett hvordan du bærer dem. Du har valget, du kan endre deg om du ønsker det, men ikke gjør det for andre.

Hva og hvem vi tiltrekkes av, bør vi ta på alvor. Men vi får altså litt kjeft om vi tør å ytre oss. Menn som elsker frodige kvinner, som vi tror det er veldig mange av – skal holde kjeft om det. Kvinner som foretrekker menn som er høyere enn seg selv – driver også en form for diskriminering, til tross fort å være i sin fulle rett. Å velge ham høye framfor ham lave.

Tiltrekningens kraft bør vi slett ikke kimse av. Det er viktig for han å finne den Chubby drømmekvinnen han har lyst på. Fordi han tenner på frodige kvinner, han vil kose med den store rumpa hennes og de frodige brystene. Skal han høre på ‘rødstrømpene’ som formaner til å ikke kategorisere kvinner? Selvsagt ikke. Han bør fortsette å hylle drømmekvinnen.

Kropp er topp

Kropp er topp. Vi behøver kroppen vår til å fungere i hverdagen, men det betyr ikke at den må være som en altertavle. Vakker og sjelden. Man kan fint leve med noen skavanker som overvekt, skjev nese, store lår, små føtter o.l. Men da får du altså ikke den samme oppmerksomheten fra andre.

Det skal koste å ta seg ut, det skal koste å få sprettrumpe. Det skal koste å finne den rette, men ikke la det gå på bekostning av ditt eget selvbilde. Hva du faktisk mener om deg selv, er og blir viktigst. Kropp er topp, men kun om du er tilfreds med deg selv.

Du skal selve velge hvordan du ønsker å se ut og framstå. Enten du er ung, voksen eller gammel. Om du er godt gift, singel eller på jakt, det er én der ute for deg også, om du er på søken. Er du i et forhold, betyr det ikke at du ikke ønsker å være så attraktiv og fristende som mulig.

Vær veldig stolt av kiloene dine, enten du er veltrent, overvektig, tynn eller akkurat passe. Ta vare på kroppen din, både utvendig og innvendig. Du skal tross alt leve med den hele livet.

Vargas

Pin It on Pinterest