Valentines Day er avlyst i år! Du biter på i år også? Bruker tusenvis av kroner fordi handelsnæringen har kopiert nok en dag fra engelskspråklige nasjoner, utelukkende for å melke penger av folk flest? Lett-lurt?

Selvsagt skal man gi sin elskede gaver, gull, diamanter, roser og ellers hva hjertet måtte begjære, men det kan man gjøre 13. og 15. februar også. Eller resten av året for den del.

På Valentines Day, 14. februar derimot, bør du forholde deg i ro, ikke bit på alle fristelsene rundt om i landet- i alle butikker og kjøpesenter, hvor vil du finne noe med Valentines Day- stempel på.

Kjøpepress kalles det på godt norsk. 

-I år bør du for din egen økonomis skyld, avlyse hele jævla Allehelgensdagen, med et protest-opprop.

Valentines Day er avlyst i år!

Vi lar oss ikke lure til å kjøpe steindyre blomsterbuketter, sjokolade former som hjerter, eller annen type konstruerte gaver som er produsert, kun for anledningen.

Har du en klok kjæreste, skal du ikke se bort i fra at vedkommende er helt enig med deg. Spar heller pengene til en lang weekend på fjellet, så dyrt kan det nemlig være å være både helt og forelsket, 14. februar.

Omsetningen på diverse Valentines Day-produkter er på flere millioner kroner bare i Norge, naive og lett-lurte nordmenn er ivrig med å vise seg fra sin beste side på nettopp en slik dag.

Å forvente å få en gave som er et kjærlighets-tegn er lite spennende, å få blomster, en reise, en gave eller en annen form for overraskelse, blir ingen av delene om man vet om det på forhånd.

Det finnes en rekke måter å uttrykke sin kjærlighet til sin utkårede på, man må ikke gjøre som alle andre, fordi det er en spesiell dato som handelstanden har satt til den samme som i Storbritannia og USA.

Boikott Valentines Day du også, og spar heller pengene til en kinobillett. Gå å se filmen Fifty Shades som har premiere på denne datoen – 14. februar i år, da får begge glede av gaven.

Eller enda bedre, kanskje spare opp nok penger, så du kan ta med din utkårede til vidunderlig vakre Portofino i Italia

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gunde Svan vs Petter Northug – Sverige -Norge 0-1

Den tidligere svenske skikongen Gunde Svan (53) skyter fra hofta bare dager før VM i Falun. Det er bare noen...

Bli min elskede! Ikke gå er du snill!

Bli min elskede! Ikke gå er du snill! Du vet hva du har, men ikke hva du får. Gresset er...

Lukk