I følge nederlandske og britiske aviser av den mer troverdige sorten, skal Louis Van Gaal bli presentert som Manchester United nye sjef om få dager. Han vil ta over etter Ryan Giggs som har ansvaret midlertidig etter at David Moyes måtte gå, grunnet svake resultater de 7 månedene han fikk som sjef på Old Trafford.

Den nederlandske landslagstreneren Louis Van Gaal (62) vil nok fullføre sitt lange planlagte fotball VM i Brasil med sitt Nederland, før han tar over på Old Trafford. Ryan Giggs vil sannsynligvis få en rolle i klubben under nederlenderen.

Det er utvilsomt en erfaren og meget dyktig fotball-trener som kommer til «Theatre of Dreams». En trener som har bevist at han kan skaffe trofeer. Ikke en ung mann lengre, men han skal som kjent ikke spille, men styre den digre Manchester United-skuta til trygg havn. Et klokt valg av United-styret og den amerikanske Glazer-familien.

New boss: Louis Van Gaal will be appointed as Manchester United manager next week

Louis Van Gaal har hatt suksess med Nederland ved flere anledninger, men også med Barcleona to ganger og Bayern Münich i Tyskland. Den meritterte treneren vil få enorme summer til å bygge sitt eget lag, det er forventet store utskiftninger i troppen og det forventes at Manchester United skal kjempe i toppen av Premier League allerede kommende sesong. Itillegg bør Van Gaal lykkes med å kvalifisere seg til Champions League.

Allerede etter tapet mot Everton skrev vi en artikkel som senere var svært lik mange store engelske aviser, Moyes måtte gå. Punktum.

Årsaken til Moyes’s avgang er enkel, manglende resultater over for lang tid. Resultater som eierne, familien Glazer ikke kan tåle å se. Manglende resultater som gjorde det det umulig å styre klubben inn i smult farvann i årene som kommer. Moyes var et feilvalg fra start.

David Beckham, Nicky Butt, Paul Scholes, brødrene Neville og legenden personlig Ryan Giggs vant det meste, sammen. Flere av disse er allerede med som assistenter i mer eller mindre grad hos Manchester United i dag, Giggs hentet  inn nevnte Nicky Butt som sin assistent, de var der sammen da de vant alt som vinnes kunne. De kan faktisk gjøre det igjen. Sammen.

Van Gaal gjør det klokt i å beholde noen av disse levende legendene, skapt av Sir Alex Ferguson. Ikke bare fordi de sitter inne med all den kunnskap etter et liv med Ferige, men fansen vet å sette stor pris på disse spillerne som var med å vinne alt.

Robin Van Persie er kaptein på det nederlandske landslaget og vil selvsagt bli en viktig brikke for den nye sjefen også på klubblaget. Van Gaal er ventet å ta med seg Patrick Kluivert som er hans assistent på Nederland nå og under VM i Brasil.

Det er ventet at den nye manageren blir presentert på Old Trafford etter nest-siste seriekamp mot Hull 6. mai. Siste kamp for sesongen går borte, mot Southampton 11. mai.

Louis Van Gaal er klar til sitt livs største og vanskeligste oppdrag etter VM i Brasil.

 

Kilde og Foto: http: Dailymail

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kjønnsrolledebatten raser videre- har du funnet din rolle?

Kvinner vil ha mer likestilling, mens de fleste menn vil ha tilbake makta. Kvinners inntog i yrkeslivet har gjort mange...

Din største frykt?

Hva er du virkelig redd for? Å miste dine nærmeste i ulykker, krig eller naturkatastrofer? Når man tenker seg om...

Lukk