Manchester Uniteds nye manager ligger ikke på stranda og feirer sin gylne avtale som gir 62 åringen £6 millioner pr år. Nå er de to første vitkige brikkene på vei til Old Trafford.

Luke Shaw fra Southampton og Toni Kross fra Bayern München skal være nær en overgang til Manchester United. Også Yevhen Konoplyanka fra ukrainske FC Udnipro er sterkt linket til Van Gaals imperium. The Telegraph skriver på lederplass i kveld at Louis Van Gaal kan hente så mange som fire spillere fra sin tidligere klubb i Tyskland, hvor mange det blir innen 31. august, det gjenstår å se.

Den Nederlandske landslagssjefen har et enormt kontaktnett over hele Europa etter mange år som landslagssjef i flere perioder, og som sjef for flere av de beste klubblagene i verden.

– Nettopp et slikt nettverk er hva David Moyes manglet i Manchester United, det gjenspeilte også de elendige avgjørelsene som ble gjort i sommer før overgangsvinduet stengte. Moyes hadde oddsen i mot seg allerede før sesongstart, han hadde lovet fansen store navn, det endte med en hårete belgier fra Everton i Fellaini.

– Louis Van Gaal er blant de mest erfarne fotballhodene i Europa og får det svært ofte som han vil. De amerikanske eierne på Old Trafford, Familien Glazers, er villig til å gi nederlenderen åpent sjekkhefte for å få tak i de spillerne han ønsker får å bygge et slagkraftig lag til seriestart i august. PSV Eindhovens spiss, Memphis Depay er en annen spiller Van Gaal skal være villig til å betale mye penger for.

Bacary Sagna i Arsenal skal være på vei til Manchester City etter å ha takket nei til en ny avtale med “Gunners”. James Milner vil ikke få draktnummer av Pellegrini på Etihad når sesongen tar til igjen, derfor er han på jakt etter ny arbeidsgiver. Arsenal eller Liverpool er mest sannsynlige valg.

Aaron Ramsey i Arsenal er linket til Bayern München. Ashley Cole er ferdig i Chelsea, det samme kan Eden Hazard være siden Paris Saint Germain har lagt sin elsk på den lille teknikeren. I så fall blir belgieren lagkompis med Zlatan. José Mourinho vil neppe gi fra seg spilleren som ble kåret til årets unge spiller i Premier League denne sesongen, uten sverdslag.

Emre Can er på vei til Liverpool fra Bayer Leverkusen. Den 21 år gamle midtbanespilleren har U21 kamper for Tyskland.

Yaya Toure i Manchester City er grinete på egen klubb fordi han ikke fikk annet enn kake og en hilsen på Twitter, da han hadde bursdag to dager etter at seriegullet var sikret. Nå truer klovnen med å gi seg i “Sky Blues” av nevnte årsak. Mannen tjener mer enn 3 millioner kroner i uka.

Vargas12.com kommer til å følge toppspillere og toppklubber i Europa som linkes til hverandre gjennom sommeren. Alt du trenger å gjøre er å følge oss via Facebook, så får du siste nytt, før de aller fleste. Overgangsvinduet åpner 1. juli og varer ut august. Det er den perioden lag kan kjøpe og selge spillere.

Det er utvilsomt Luis Suarez som vil fange mest oppmerksomhet, han linkes stadig vekk oftere til Real Madrid. Tror du årets toppscorer vil forlate Liverpool i sommer?

 

Kilde: Thetelegraph.co.uk

Foto: Flickr/ Kun Graphics

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommerkåt og truseløs?

Sommerkåt og truseløs? Sommeren er nær og det byr på muligheter du sjeldent har ellers i året. Hva er vel...

Lukk