Våre lesere søker mest på sex. Av alle de tusenvis av leserne Vargas12.com har gjennom et helt år, er det liten tvil om hva som er mest populært. Eller skal vi kalle det pupp-ulært? Sex og atter sex. 

Rumpe, forhold, relasjoner og forelskelse, samt pupper og sex tar de 10 øverste plassene. Uansett andre temaer, er det alltid sex og sex-relaterte innlegg som blir mest lest.

Gjennomsnittsalderen på våre lesere kan vi ikke vite, men den er trolig lavere enn hos de fleste nettaviser. Men salget av treningstøy og sex-artikler på våre annonser, forteller oss at bloggen er populær, også hos et voksnere publikum.

Her er et lite utvalg av de aller mest populære blogg-innleggene på Vargas12.com, snart 7 år etter starten.

Våre lesere søker mest på sex

Våre lesere søker mest på sex.

Også i framtiden vil vi lese om det vi synes du bær lese om, som f.eks litteratur, nyheter, krig og fotball. Men også om tabubelagte tema som er vår spesialitet. Derav også sex, lyst, begjær og voldsomme orgasmer.

Hva du ønsker å lese om, må du gjerne gi oss et hint om i vårt kommentarfelt, men tiden er inne for å strekke grenser, gi leserne valuta for deres surfe-tid på nettet. Vargas12.com kommer til å vokse seg større inn i 2017. Mer enn 6000 artikler er skrevet. Vi er i ferd med å skrive de neste tusen.

Våre kunder kommer igjen og igjen, derfor skal vi fortelle deg hvilke nett-casinoer, og spill-sider du bør bruke pengene dine på. Særlig om du elsker å spille online.

I lengre perioder vil vi gi reality-konseptene masse oppmerksomhet. På samme måte som vi vier vår spalteplass og skrive tid til den engelske fotballen, men vi vil også gi honnør til vår admin, Øyvind Teige, som kommer med sin andre krim-roman “Presten” før påske 2017.

Vargas12.com er den bloggen i Norge som tør å skrive om det du snakker med dine venner om. SKAM, sex, lyst, fyll og faenskap er bare noe vi har brukt tid på i våre innlegg. Snart setter vi strek for 2016, men dundrer løs inn i 2017, med hundrevis av gode blogginnlegg.

Alt du bør gjøre, er å være sikker på at du holder deg oppdatert ved å følge vår blogg, på vår Facebook-side. Her kommer våre daglige oppdateringer om alt fra livet, døden og alt der i mellom.

Vargas

Pin It on Pinterest