Våren er den beste tiden å være forelsket- på tide med en kjæreste?

Mars, april og mai er kanskje den deiligste tiden på året, spesielt i Norge. Vi har de kjente årstidene og med det kommer våren snart til oss. Isen og snøen smelter, sevjen stiger, gresset blir gradvis grønnere, alt spirer og gror og fuglene kommer endelig tilbake for å gjør vår sommer perfekt. 

– Du som ikke har noen å dele denne fine tiden med bør allerede nå benytte tiden godt. Du fortjener å ha noen å dele livet ditt med, det er helt sikkert en der ute et sted for deg også. Jeg som skriver til deg var en gang i nettopp en slik situasjon, jeg lagde meg en profil på Internett og søkte rett og slett etter en kjæreste.

Nå er det mer enn 7 år siden, og vi er faktisk akkurat like forelsket fortsatt. Det er en fantastisk følelse alle burde få oppleve, du bør ikke være mer ensom enn du selv ønsker. Alle har bruk for litt alene tid, men vi mennesker passer slett ikke til å være alene; år ut og år inn.

Våren er den beste tiden å være forelsket- på tide med en kjæreste?

Om du velger å lete etter en potensiell partner, en kjæreste eller en kommende ektefelle er helt opp til deg, om du velger å bruke vennekretsen din, lete på byen i helgene eller om du velger å bruke mine tips og min plan, er også noe du må avgjøre selv.

Våren er den beste tiden å være forelsket- på tide med en kjæreste?

– Både på Singeldating.no og på Modnedamer.org finnes det mange forskjellige profiler, både for de som leter etter en kjæreste og for de som bare ønsker et eventyr. Ingen mennesker fortjener å oppleve flotte reiser, turer til fjerne strøk alene, eller ingen å dele sorger som kommer brått og uventet.

Livets veier er jo uransakelige, vi vet ikke så mye om framtiden, nettopp derfor kan tunge dager bli så mye bedre om man har noen som kan trøste seg.

Uansett hvor gammel du er- kjærligheten kjenner ingen aldersgrense, derfor må du aldri gi opp.

Du er en person som trenger mye kjærlighet, men du vet med deg selv at du også har masse å gi den rette. Alle fakta må komme godt fram i din profil, vær ærlig og direkte, ikke skryt av deg selv, men skriv gjerne med litt glimt i øyet. Humor er undervurdert i de fleste forhold.

Klarer man å le av det meste; ser man lysere på liv enn mange som er gravalvorlig til enhver tid.

– Senker du kravene og ikke tar deg selv så høytidelig, men setter krav til indre verdig like fullt som det ytre, så går det ikke lang tid før du skal på din første date. Ofte er det minst like viktig å lytte til andre som å snakke selv. God kommunikasjon er en av de viktigste elementene til et vellykket forhold.

Et førsteinntrykk varer bare noen få sekunder, du bør allikevel være deg selv etter beste evne, men by på alle dine gode egenskaper. Jeg håper så inderlig at nettopp du lykkes med å finne den rette denne våren. Skriv noen ord om den du valgte, om dette innlegget fikk deg på glid.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
David Moyes ferdig i Manchester United?

Manchesters største avis, Manchester Evening News legger ikke mye i mellom når de på lederplass har David Moyes og hans "røde...

Lukk