Endelig er vi ferdig med vinteren. Mars er på alle måter definisjonen på vår enda det kan være både snø og kulde i Norge på denne årstiden også. Like fult det er vår!

For mange den beste tiden i året da det begynner å yre av liv, det spirer og gror, vinterkalde nordmenn tiner opp og kjenner at blodet varmes opp av stadig varmere solstråler.

Sevjen stiger og saftene begynner så smått å renne både her og der. Løp naken og kjenn at du lever. Ikke for å skremme livet av folk, men litt diskret i din egen hage kanskje?

Foto: Copyright Morten Pettersen

 De fleste merker det på på kropp og sjel.

Gress, blomster og trær står opp fra vinterdvalen og gleder oss mennesker med farger, glans og lukt. Havet blir blått og skyene lyse, sola sklir høyere på himmelen for hver dag som går.

Vi setter mer pris på årstidene i Norge siden vi har så mye vær. Da betyr våren en hel del for de fleste når den kommer og vi kan kaste vinterfrakken og gamasjene opp på loftet og ta fram joggesko og t- skjorte, shorts og sandaler om ikke lenge.

Elsk, lev og nyt disse dagene som kommer.

Våren er en fantastisk tid, men forsvinner raskt om du glemmer å stoppe opp og nyte den. Vær i ett med naturen, styrk din sinnstemning med å være glad i livet, akkurat nå.

Det er jo Vår!

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norges mest leste blogger risikerer fengsel for å skrive om Tone Damli

Denne mannen som påstår at han er en blogger, er selvsagt ikke det. Han er en klovn som velger å...

Useriøse værmeldere med feil info?

Flere ganger den siste tiden har både NRK og TV2 meldt sol, sol og atter sol på Sør og Østlandet...

Lukk