Vårens første utepils. Hva kan sammenlignes med å sitte ute en tidlig vårdag? I sola? Enten det er tirsdag, torsdag eller lørdag, ja til og med på en søndag er det en fantastisk vår-fornemmelse å nyte en duggfrisk øl.

En IPA, en Bayer eller bare en pils ute i det fri. I sola. Nordmenn flest, er villig til å betale 150 kroner, for en halv liter med øl, om den serveres i sola.

– At det hele foregår ute er hele poenget. Kjenne vårsola i den vinterbleke huden, varme som bare norsk vårsol kan.

Ingen har evnen til å tenke på hudkreft i et slikt øyeblikk, man bare må nyte de livsviktige, men akk så livsfarlige strålene. Brun blir du, iløpet av et øyeblikk uansett, ikke ennå, men om kort tid. Vær derfor forsiktig.

Får man hudkreft, kan man som kjent risikere å oppleve sin siste vår og kanskje siste sommer- det er det neppe verdt.

Vårens første utepils...
Foto: privat

Vårens første utepils…

Våren i seg selv har så mye å by på, kvinner og menn som endelig byr mer på seg selv, vinter-parkassen kastes på loftet, smilet er tilbake hos de aller fleste. Man kan endelig begynne å leve igjen.

Som min gode venn, Knut Sparhell skrev det her om dagen i nok et deilig blogginnlegg: “nyt dagene, det er nå det er vår”.

Snart er det sommer, og da begynner nedtellingen mot mørkere tider raskere enn du klarer å si Sankt bernhardshund. Derfor bør du allerede fra i dag sette deg hårete mål om å nyte hver eneste dag, fram til f.eks 1. juni, bare fordi det er nå det er vår. Er ikke det et nydelig mål?

Fra 1. juni og gjennom hele sommeren har du uansett så mye å gjøre at du helt glemmer å nyte tiden, du er så opptatt med alt du har på programmet. Det er nemlig ikke småtteri. Du vet det ikke helt selv ennå, men her er et lite utdrag.

– Du skal på sommerferie, du skal på festival, du skal til Danmark med svigermor, du skal fiske, på båttur, på telttur, på fjellet, på VG-lista Top 20, være sammen med venner, ved vannet, i vannet og ikke minst drikke øl. Mye øl. Grille mat, spise reker, på på restaurant, fly til USA, itillegg til å være åpen for impulshandlinger.

Hvordan kan du rekke å tenke på å nyte livet da? Sett livet ditt i perspektiv en gang i mellom. Hvordan går det egentlig? Husk, det er gjennom de rolige vårdagene og de hektiske sommerukene du lever- hver- eneste- dag. Nyt det nå.

Du kan få hudkreft, jeg kan bli påkjørt og drept, grip dagen i dag, i morgen kan alt være over. Når du drikker din første utepils denne våren, enten det er onsdag eller påske, tenk på hvilket liv du har nå og hva lite som skal til for at dette endrer seg. Plutselig.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Louis van Gaal’s anous horrilebielis!

Manchester United har brukt mer penger de siste 18 månedene enn noen ganger tidligere. £220 millioner. Penger som ikke har...

Lukk