Vargas runder seks tusen artikler og er bloggen som har levert deg daglige blogginnlegg siden våren 2010. Vi har hele tiden vært stolte av å levere via WordPress, og det er her vi er kommet for å bli.

 På åtte år og fem måneder har det altså vært skrevet om jakten på ekte kjærlighet, sjalusi, sex, fotball, mat, livet, døden og god underholdning. Vi har vært innom økonomi, TV-underholdning, gruppe-sex, blogging, litteratur og skisport. 

Vargas runder seks tusen artikler!

Vi elsker fotball så generelt som EM og VM, men aller mest så spesielt som Wolverhampton Wanderers i Championship og senere – Premier League. Men først og fremst skriver vi for dere som følger oss – hver dag hele året, og kanskje i alle åtte. Takk for at dere holder ut. 

Vargas runder seks tusen artikler!

Vi må innrømme at vi følger litt med på trendene, til jul, blir det mye om julegave-kaoset, om sommeren skriver vi om alt fra ulykker, grilling og sex i det fri, om vinteren er været minst like viktig, men da må vi også innom din lommebok, ditt liv og dine holdninger til utfordringer du står ovenfor. Om våren elsker vi å skrive om sevjen som stiger både her og der, grønt gress, barnelatter, duften av sjø og en yrende forelske – som gjør at du merker at du lever.

Dessverre har vi siden nyttår, jobbet i motbakke, der Google mer eller mindre, har slått opp med vårt nettsted, som gjør at vi har mistet endel trafikk, samtidig som uærlige samarbeidspartnere har stukket digre kjepper i vårt tidligere, så velsmurte maskineri. Men vi nekter å gi oss, Vargas12.com har levert jevnt og trutt i godt og vell åtte år, skrevet nøyaktig 6000 blogginnlegg, noen på ordre fra våre kunder, men de aller fleste for at du skal kjenne på temperaturen i bloggosfæren. 

Det høres kanskje uvirkelig ut, men det har faktisk vært mer enn 3 millioner klikk, faktisk 3.040.934 for å være pinlig nøyaktig i denne perioden. Det er imponerende tall for alle som driver med å bli sett og likt på sosiale medier. Tall vi virkelig er stolte over å kunne presentere. 

Vargas runder seks tusen artikler!
Foto: The FML Show

For at vi skal kunne gi deg våre daglige artikler i framtiden, som vi mener blir bedre og mer underholdene for hver uke som går, ber vi deg kun om å følge oss på Facebook hvis du har lyst. Bruk gjerne kommentarfeltet for å komme med forslag du ønsker å belyse, skrive om eller kanskje undersøke. Vi svarer på alle seriøse henvendelser.

Hvis du leser en middels stor blogg, finner fram kommentarfeltet og leser hva folk skriver, er det enten tomt eller fult av sjikane fra folk som er misunnelige på bloggeren eller hva bloggeren står for. Heldigvis er vi forskånet fra nett-trollene, vi tok tyren ved hornene for flere år siden og ble kvitt dritten, en gang for alle.

Som du kanskje allerede vet – følger vi også Norges mest innovative og spennende YouTubere, med hele 18.300 følgere, nemlig morsomme og dyktige: The FML-Show, på nært hold. Noen vi mener du bør følge med det samme, du også.  

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norge trenger Action-Frank!

Norge trenger Action-Frank, eller Frank Løke, som er hans døpenavn, en fyr det er lett å sette i bås som...

Livet på puben …

Livet på puben var viktig for innbyggerne over hele England. Dessverre legges det nå ned puber hver eneste dag. Den...

Lukk