Vi bloggere har en agenda, vi skriver ofte om det som opptar oss, det vi har interesse av å formidle til våre lesere. Enten det er om private temaer, eller det kan være nyheter fra fjern og nær, eller innlegg om tema som kan være til nytte for de som stikker vilkårlig og tilfeldig innom, eller er faste lesere. 

– Her har vi plukket det beste vi har publisert gjennom 2014. Så langt har vi skrevet 4500 artikler om alt fra sprut-orgasme, til tanker om døden, via selvmord til bunnløs kjærlighet. Vargas12.com er kanskje Norges beste blogg som tør å ta opp tabubelagte temaer- og gjøre disse litt mer akseptert og ihvertfall mindre “farlige” å snakke om.

Her er noe av det vi har skrevet om i året som nå er omme.

Vi starter med januar i fjor, der vi gjorde et innlegg om flotte Helene Drage, bloggeren som slanket vekk mer enn 60 kg. En fantastisk bragd det står stor respekt for, vi kan ikke annet enn å anbefale bloggen hennes til alle våre lesere- nok engang.

I februar ville vi vise våre lesere hva du kan bruke kvalitets-klippfisk til, vi prøvde oss på Bacalao ala- Kristiansund, en eventyrlig suksess. En oppskrift vi er stolte over å få lov til å dele med deg.

I mars var sevjen begynt å røre på seg, det endte med at vi valgte å skrive noe som er populært både hos menn og kvinner, nemlig sexy undertøy. En undervurdert nisje som skaper gnister mellom mennesker i alle aldre, over alt på kloden. Bloggen vargas12.com tør å skrive om sex i alle former, derfor har vi også en rekke produkt-anmeldelser for både kvinner og menn.

8283579744_8fd5947dd0_c

– For april ble det skrevet hele 74 gode innlegg, et av de vi minnes best er det vi skrev i kjærlighetens tegn. Et blogginnlegg vi er overrasket over ikke er mer lest og kommentert enn det det faktisk er, det burde ha vært plukket opp av nettavisene og satt på trykk, til ære for nettopp kjærligheten.

Sportsklubben Brann har vært en sportslig katastrofe dette året, noe som endte med nedrykk til 1. divisjon. Vi spådde problemer før sesongstart, men hadde håpet Brann skulle overleve i Tippleigaen hvor de hører hjemme. Vi omtalte saken i mai i år, et innlegg vi er svært godt fornøyd med. 

I juni er vi selvpålagt og alltid omtale VG-lista Top 20, slik ble det også i år. Vi vet hva musikk og ikke minst konserter betyr for folk flest. Er det noe de aller fleste ønsker å få med seg en deilig sommerdag, er det en gratiskonsert i hovedstaden.

– Sommeren 2014 vil nok være den som betegnes som “den beste i manns minne” som ofte er jævlig lenge. Sommeren 2014 var fantastisk på alle måter, noe som måtte kommenteres med et innlegg i juli. Også for å gi gode tips til hvordan man best taklet varmen.

Vi skriver som kjent om det som opptar oss, og et tema som går igjen på vargas12.com, er om evnen til å gjøre det beste for deg selv i ditt liv. Vi kommer med en rekke innlegg som handler om hvordan du kan leve et så godt liv som mulig, om du velger å endre innstilling til utfordringer du finner vanskelig å takle. I August måned skrev vi om det i “Hverdagslykke“, et innlegg du bør lese og dele med andre.

Musikk har vi allerede nevnt, og i september kom “OnklP og de fjerne slektningene” med årets absolutt viktigste og ikke minst beste låt, “Styggen på ryggen“, vi følte at vi måtte skrive om låta og dele den med så mange som mulig.

I oktober gir vi våre lesere økonomiske tips til en bedre person-økonomi. Og vi skriver om viktige oppdrag, som f.eks å dele budskap for de som hjelper de som har minst via Kirkens Bymisjon, noe vi er svært stolte av å få være en del av.

– Vargas12.com er en blogg for unge mennesker som er i ferd med å ta skrittet ut i voksenlivet, det kan være vanskelig nok for mange, både jenter og gutter kan føle presset fra venner og familie i forskjellige deler av oppveksten. Derfor skrev i november et innlegg om det å tørre å være seg selv, å lære å like seg selv som man er. Uten å måtte endre på noe som helst, ved å bare være ekte. Samme måned skrev vi også om det å ta vare på de ekte vennene, de som oppriktig bryr seg, uten betingelser.

– Kanskje vårt aller viktigste innlegg i dette året som vi nå er i ferd med å legge bak oss, ble skrevet i desember. Om barn og unge som ikke ser fram til jula pga foreldrenes manglende evne til å gjøre det beste for sine barn. Dessverre opplever alt for mange vold og trusler i hjemmet. Dette er et tema vi har skrevet flere hundre innlegg om, nettopp fordi vi mener det gjøres så alt for lite for barn og unge som opplever omsorgssvikt i hjemmet, det stedet som burde ha vært det aller tryggeste.

I 2015 vil vi gjøre alt vi kan for å gjøre vargas12.com til en blogg du gleder deg til å besøke hver eneste dag, vi skriver for deg!

 

Vargas

Pin It on Pinterest