Denne bloggen har skrevet om alt i fra sprutorgasme til selvmord, fra engelsk fotball til hvordan finne seg en kjæreste via internett. Vi var også innom økonomiske kloke valg og kjendiser som vi elsker å hate. Hva du ser på TV er en selvfølge for oss å dele med dere. 

Farmen 2014, Paradise Hotel 2014, “Den siste Viking” og en rekke andre reality-serier vil du finne omtalt i året som kommer. Siste nytt før alle andre er vår spesialitet, sammen med en rekke tema ingen andre tør å skrive om. Tema du ikke engang snakker med andre om.

For hver dag som går blir det mange flere bloggere i Norge, noen gir seg etter kort tid, andre bare jobber knallhardt for å levere et best mulig produkt til sine lesere. vargas12.com er kommet for å bli.

www.vargas12.com

-Hva vi skal skrive om i 2014 kan du være med å påvirke. Vi ønsker å ta i mot leserinnlegg, gjesteblogg eller annen tekst du ønsker å dele med andre. Vi har har mer enn 10.000 lesere pr uke, noen ganger 50.000 pr uke. Din tekst blir derfor spredt til mange som kan bli dine nye lesere om du ønsker det for din blogg.

– Vi kommer til å øke antall innlegg, øke kvaliteten på innleggene og sprenge grenser for hva man kan skrive om tabubelagte tema. Med på laget har vi allerede en rekke gode skribenter, dyktige fotografer og en meget kyndig IT-konsulent som styrer alt det tekniske, slik at enda flere velger å lese vargas12.com i tidene som kommer.

Vargas12.com skal bli den bloggen med flest kloke lesere som ønsker å ta del i innleggene, gi gode bidrag slik at bloggen blir et felles møtested for alle som vil dele sin tekst og sitt budskap med mange andre. Ikke nøl med å ta kontakt via e-post du finner på hovedsiden eller via kommentarfeltet.

Vi ønsker å skape debatt, provosere, imponere, sjokkere, gjøre deg glad, litt trist, rørt og forbanna. Vi skal være på din bloggliste i hele 2014 og i mange år framover. Du kan bli med å påvirke oss i din retning.

Vi skriver for dere!

Vargas

Pin It on Pinterest