Sommeren nærmer seg og sevjen stiger både her og der. Man merker at blodet går raskere i årene, og det er mye pent å se på. Man er oftere kåt om våren, hva det skyldes er så mangt. Men kan det bare være årstiden og at det blir varmere? Alt er jo mer tilgjengelig da man går i mindre tekstiler…

Er du av typen som hater overraskelser og en hver seksuell akt skal planlegges ned til minste detalj? Eller er du den type person som helst tar en rask kjapp en, når kjæresten står på alle fire og skurer gulv?

Jeg har lest at en kjapp en er ofte foretrukket av begge kjønn og at det er stedet som ofte avgjør hvordan dette skal foregå. Nordmenn flest er jo hekta på å ha ute sex, og nå når det går mot sommer, så er mulighetene endelig til stede for en hyrdestund i bakker og berg, parker og skau, til lands eller fjells.

Foto: Nrk.no

 

– Sex er viktig for alle, men ungdom ser på sex som det viktigste i livet akkurat når de er blitt «lovlig» og den første forelskelsen bruser i årene. Det er ikke annet som står i tankene enn å få ha seg med sin elskede. Og det er vel den beste tiden i livet for de fleste. Men forelskelsens rus varer som kjent ikke evig, og ungdomstiden er også forbundet med nedturer, kjærlighetssorg og sjalusi mellom venner.

Det er de single som er ettertraktet når man skal på byen og kose seg på late sommerkvelder. Men de fleste går alene hjem, eller får med seg en tilfeldig bekjent for » a one night stand «. Det kan være suksess, men ikke alltid.


Foto: Dildoguiden.no

 

– Da finnes det fantastiske hjelpemiddel som hjelper deg med å komme, men ikke så mye mer enn det. Og sommeren er en forferdelig tid å være ensom. Minst like ille som vinteren. Fordi man ser forelskede par over alt, og man kan fort få dårlig selvtillit og derav slite med å finne en partner.

Det er bare å bruke tid, ha tro på deg selv, bruk alle mulige hjelpemiddel som, internett, venner som kjenner mennesker du ikke har møtt, bruk fantasien og aldri gi opp. Det er noen der ute for alle.

Og husk at god sex ikke kommer av seg selv- du må gi av deg selv for å få din partner på gli til at dere begge blir fornøyd.

 

Det er best å være to-

 

 

Vargas


Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Volden øker kraftig i Norge

  Har nordmenn blitt et kynisk og voldelig folkeslag?   Det går ikke en eneste dag uten at man hører...

Champions League finalen 2011 Barcelona- Man U

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MWio_7cNku8[/youtube]   28.mai 2011 på nye Wembley Arena Barcelona mot Manchester United. Kampenes kamp. Den største et klubblag kan spille...

Lukk