Vårkåt? Tiden er inne! Å være ung og ofte kåt kan være et problem for både jenter og gutter, kvinner og menn i alle aldre. Det trenger ikke å ha noe med at man mangler en partner å ha sex med. Det kan også være at man ikke vet hvilken vei sti man skal gå. 

– Noen går så langt at de faktisk velger å kjøpe og selge sex for å finne ut hvor de hører til og hva de faktisk føler med tanke på egen seksualitet. For de fleste innebærer kjøp av sex at det er mannen som er kunden og en norsk eller utenlandsk kvinne er selgeren.

I de fleste tilfeller er det nok slik, men også i Norge finnes det menn som selger sex, både til kvinner og menn. Noen gjør det for spenningens skyld, andre fordi de trenger penger.

Å være kåt skal i utgangspunktet være noe positivt, om man er alene, med en partner. Prostituerte kan også bli kåt, men for de som velger å gå den veien er det mer en jobb.

For de som ikke finner veien ut av mørket og forblir i prostitusjonens makt så er det hjelp og få også i Norge. Det aller første som man må gjøre er å få en alternativ inntekt til det å selge kroppen sin.

Vårkåt? Tiden er inne!

– Som de fleste vet er prostitusjon ulovlig, men det betyr ikke at kjøp og salg opphører. Det vil det aldri. Verdens eldste yrke vil bestå så lenge det finnes kåte mennesker på jorda, og kunder til å betale for sex.

– Er du ung, kåt og glad så bør du selvsagt glede deg over livet.

Er du en moden husmor som i alle år har lengtet etter sex med innfødt fra en eksotisk øy så er du heller ikke alene. Norske rike kvinner er et velkjent syn i armene på lokale beilere i mange afrikanske land.

Vårkåt? Tiden er inne!

Er du en kåt ung jente som har lyst på sex med søsteren til venninna de så er heller ikke du alene med følelsene dine. Å bære lesbisk er akseptert i Norge og har vært det i lang tid.

Er du derimot bifil eller homo så har vi dessverre et stykke igjen å gå her til lands. Enda det har blitt mye bedre forhold de siste årene. Grunnen til det er sammensatt av fler årsaker.

– NRK tok ansvar og sendte serien “Trekant” som satte bla homofil og bifil legning på dagsorden, til stor hjelp for mange unge som fortsatt satt langt inne i skapet. Heldigvis har stats-kanalen planer om en tredje runde med den omstridte serien.

– Andre grunner er at det stadig vekk er fler kjente og profilerte mennesker som står fram som homofil eller lesbisk, det alene er til stor hjelp for mange som synes det er vanskelig å erkjenne egne følelser.

For noe tid tilbake stod både Robert Stoltenberg og Sturla Berg Johansen fram som homofil, det var helt sikkert på tide for dem begge. Flott gjort, det åpnet nok dører for mange fler.

– Om du er mann og har passert 60 år og funnet ut etterhvert at det mannlige lem er minst like spennende som en kvinnes vagina, så er jeg overbevist om at heller ikke du er alene. Dessverre så finnes det mindre interesse for voksne menn enn for kvinner.

Ikke fortvil. Det finnes noen for alle, og det er som kjent meget populært å reise ut av landet for å finne en som liker alle. Husk å vis respekt for de du møter på din vei. Mange nasjoner har helt andre normer for kommunikasjon enn vi har i Norge.

Er man kåt og glad og finner den rette, så bør du gjøre alt du kan for å beholde vedkommende om det er det man vil. Enten det er fremmede kulturelle, i utlandet eller her hjemme.

Vi mennesker har fått en gave, og et viktig element i livet. Vi skal bli kåte for å ikke gå til grunne. Det er nettopp derfor vi forplanter oss og får barn. Forsvinner kåtheten forsvinner menneskene sakte, men sikkert fra denne planeten.

Ha respekt for deg selv og dine følelser. Du er perfekt, du er unik og du er DEG!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Silly Season er i gang- og varer helt til sesongen er i gang i august

I løpet av sommeren vil vi legge ut hvilke rykter som florerer, primært i Storbritannia, og vi gir dere overganger...

Lukk