Vegard Harm og Erna Solberg til Farmen? Strix og TV2 er villig til å betale mye og strekke seg langt for å nå de beste navnene. Kjendiser er kategorisert i A, B og C kjendiser. A kjendisene de mest kjente. Slike som Erna Solberg, Jens Stoltenberg og Märtha Louise.

Det finnes en rekke grunner til at flere av de ikke kan bidra i underholdningsbransjen.

Også populære Espen Rostrup Nekstad er et navn vi har set i media i det siste. Men det kjenner du kanskje ikke like godt?

Mannen som har vært i overskriftene siden Norge stengte. Siden Norge ble lukket for nordmenn. Siden Norge var et giftig sted, og siden Norge var tomt for mennesker, var det blant andre fungerende assisterende direktør i Helsedirektoratet. Espen Nekstad, som fungerte som ansvarlig leder.

Lest? Kjendiseri

Farmen kjendis er kjendisversjonen av den norske reality-tv-serien Farmen. Deltakerne skal drive et gårdsbruk slik man gjorde det for 100 år siden, med datidens metoder, arbeidsredskaper og hjelpemidler. Uten kontakt med tiden vi lever i eller med hjelp fra utenforstående.

Wikipedia.org

Ofte sammen med statsminister Erna Solberg, og andre med mye makt, kunnskap og vilje. Egenskaper rett og slett – til å redde oss fra dette forbanna viruset. Et virus vi aldri trodde skulle få ødelegge så mye, for så mange – på så kort tid. Dreper gjør det fortsatt, dessverre.

Vegard Harm er Norge deiligste kjæledegge. Den rappkjefta fyren i VG-TV som er både treningsnarkoman, podcaster og reality-stjerne – elsker andre kjendiser. Flotte Vegard, er oppvokst på gård i Stokke i Vestfold. Uten å ha mye erfaring fra dyrehold, kan han selvsagt skape overskrifter. I enerom. Kanskje var det ikke Vegards tur denne gang heller? Eller?

Vegard Harm og Erna Solberg til Farmen?
Tirill Sjåstad Christenen Foto: Alex Iversen/TV 2

Nå er Farmen-generalen, selveste Gaute Grøtta Grav opptatt med andre prosjekter. Og venter spent på nytt barn med kjæresten, Cathrine Moen. Dermed er det fint for Grøtta Grav å ha en verdig arvtager innen Farmen-universet. Avdeling kjendis, slapp den kjente og populære programlederen for få år siden. Og overlot stafettpinnen til en annen Farmen-vinner.

Nå er det nemlig flotte, smellvakre og gravide Tiril Sjåstad Christensen som er sjef. Dette kan bety tidenes mest spennende sesong i Farmen kjendis. Alt kommer dog an på hvem som skal delta, og rekker Tiril finalen før fødselen?

Hvem som er far til Tirils barn? Jo, det er faktisk sønnen til Dag Otto Lauritzen, altså “Obersten” i Kompani Lauritzen, nemlig Stian Lauritzen. Jo, det er helt sant. Bryllupet, som skulle stå i august, er derimot avlyst grunnet verdenssituasjonen.

Trude Drevland

Hvem skal gjøre snekkerjobben på alle oppdragene? Siv Jensen? Hvem skal tømme utedassen, Trude Drevland? Tromsøværingen som var ordfører i Bergen fra 2011-2015 uten at det hadde betydning for hennes status som rikskjendis. Eller er det faktisk Erna Solberg, statsministeren, som skal klemme i seg all likøren i storbondehuset – som storbonde?

Sannheten er at ingen vet hvem som skal delta i Norges nest mest populære reality serie, men vi lover å avsløre det veldig snart. Alt du behøver å gjøre, er å melde deg på vårt helt eget nyhetsbrev og du vet alle nyheter – lenge før de fleste andre. Selvsagt er det helt gratis.

Alle skjønner at det er litt verre å arrangere en helt vanlig Farmen-sesong, all den tid Covid-19 florerer rundt om i det ganske land. Renhold bør opprettholdes, avstand og god rutiner for alle dagligdagse gjøremål – må opprettholdes.

Aldri før ha det vært mer krevende å være deltager for Farmen kjendis. Nå er det din tur. Hvem vil du se slite i femte sesong?

Vegard Harm og Erna Solberg til Farmen? Sannsynligvis ikke. Men tenk hvor mange fantastiske kjendiser, både i kategorien A, B og C som passer, og ikke minst, ikke passer inn. De fleste passer helt åpenbart inn i et konsept som er skapt for TV-underholdning, men dette med Farmen og gårdsdrift – er og blir en egen sjanger.

Du skal være uten mat i lang tid. I det hele tatt sette pris på den lille maten du får, du skal jobbe hardt, fra tidlig til sent. Være uten dine nærmeste og bo veldig tett på fremmede. Mennesker som kanskje har tilegnet seg sære vaner, og er vant til å leve selvstendige liv – langt utenfor den normen som er for andre.

Erna Solberg og Vegard Harm

Hvilke kjendiser du selv ønsker å se i Farmen kjendis, kan du skrive, anonymt, eller med fullt navn i kommentarfeltet. Vi lover å sende ønsket videre til Strix og TV2, som står ansvarlig for produksjonen. Jo mer kjent, jo vanskeligere er det nok å overtale vedkommende.

Selvsagt ønsker vi å se Erna Solberg og Vegard Harm i dramatiske scener på Farmen, det er jo derfor det finnes en kjendis-versjon. Det er jo derfor TV2 er villig til å svi av en halv million kroner til hver av deltagerne for å delta – da særlig i Farmen kjendis.

Og det er derfor disse to fargeklattene er øverst på manges ønske å se i Farmen kjendis. De er vågale, villig til å by på seg selv, har det i kjeften og aldri redd for å vike i en opphetet diskusjon med andre. Verken tidlig eller sent.

Farmen kjendis 2020 spilles inn fra 21. mai og varer i seks uker – gjennom våren og sommeren 2020 og vises på TV2, på nyåret i 2021. Strix og TV2 har mer enn sytti personer i sving, av og på settet – gjennom hele innspillingen av Farmen kjendis.

Opptaket denne sommeren er den femte sesongen av TV2 kjendis Farmen, der mennesker ønsker å gjøre en så god figur. I en vanskelig tid, grunnet Covid-19, men også en krevende tid i historien.

Det begynte å finnes gode hjelpemidler i 1920, men lite visste hvilke utvilking som lå framfor dem – i årene som kom.

Kanskje godt de ikke visste?

Kilde: TV2

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norgesferie – er du klar over mulighetene?

Norgesferie – er du klar over mulighetene? Endelig er vi alle tvunget til å feriere i eget land. Alle samtidig,...

Lukk