Vegard Harm tar den helt ut! Norges største kjendis, Vegard Harm vant publikumsprisen, med kompisen, Morten Hegseth (33) på Gullruten. Duoen, som også har Norges mest populære podkast sammen, vet ikke hvor langt suksessen kan gå.

Flotte Vegard Harm (23) har trent seg fit og stram sammen med Norges største treningsblogger, Jørgine Vasstrand. Nå tar Vegard Harm den helt ut, ved å være den aller første mannen som er på forsiden av bilde Shape Up. Den tidligere tjukkasen har gått ned mange kilo i nært samarbeide med sin mentor og gode venninne Funkygine. Nå fortsetter duoen samarbeide. Fynky, som Vegard liker å kalle henne, skal nemlig få sin helt egen TV-serie.

Vegard Harm og Morten Hegseth snakker om Gud og Jesus. Gud er Gaute Grøtte Grav og Jesus er Jenny Skavlan!

Hør på Harm & Hegseth

Vegard Harm var en ukjent og usikker mann fra Stokke i Vestfold. Nå er han en selvsikker homofil, playboy med stor selvtillit og mye penger på konto, fortsatt fra Stokke, men nå bosatt i Oslo. Ingen andre Influencere enn Harm, har fått så mye oppmerksomhet det siste året, kanskje ikke så rart når man ser og hører energibunten ta av, når han blir som ivrigst.

Vegard Harm tar den helt ut!
Vegard Harm kul fyr med mange baller i lufta Foto: Twitter

Gjennom VG-TV har hele Norge fulgt moroklumpen ta teoriprøven på førerkort, der han strøk hele fem ganger før han lykkes. Vegard Harm er et følelsesmenneske som få, han gråter lett og imponerer alle når han på video med Jørgine Massa Vasstrand, tar til tårene når han får spørsmål om å være fadder til henne sønn, Milano. Et rørende øyeblikk.

Hva er en podkast? Podkasting, også skrevet podcasting som på engelsk, er en måte å publisere lyd- og videoopptak på Internett. En podkast er en lyd- eller videofil som blir kringkastet via nettet på denne måten. Ordet «podcast» brukes også om selve radio- eller TV-programmet som blir delt.

Wikipedia

Vegard Harm har nær en halv million følgere på Instagram, når kommer selvbiografien mellom to permer, lurer vi på? Det er kun snakk om kort tid, vi tar gjerne på oss skriveoppdraget om ønskelig. Den rappkjefta Stokke-mannen har et hjerte av gull, kysser og klemmer på de fleste rundt seg og oser energi uansett hva han driver med.

Vegard Harm tar den helt ut!

Best kjent er han kanskje som partner til nevnte, Morten Hegseth, som var med i en av de aller første rundene med Big Brother i sin tid. Duoen er populære makkere i VGTV-serien Panelet, men også 100.000 nedlastinger på podkasten (radio-program) hver eneste uke, som gjør Harm & Hegseth til en av de største i landet.

Nylig hadde duoen sitt eget show i Bergen, på lik linje med det som skjer i podkasten, bare at denne gange var det ren underholdning fra scenen. showet ble like godt tatt i mot. Alt Vegard Harm tar i blir til gull, enten det er med Funky eller Morten. Det er bare snakk om tid før Vegard også må tåle å stå løpet alene, det er derfor vi tror at den ungen mannen vil bli plukket av større krefter, for å gjøre sin helt egen greie.

Enten TV, film, musical, treningsvideo for Adidas eller noe annet spektakulært. Norge er snart for lite for Norges mest kjente Influencer. Harm er oppe og header, som han også liker å si, veldig ofte, men han treffer ballen perfekt, bedre enn Paul Pogba – ingen er heitere enn Harm. En fyr som er å se på hvilket gatehjørne som helst, eller er det på TV, i aviser, på toget, på Insta eller i VG vi ser ham.

Vi liker å hylle de beste folka, vi er store fan av den nevrotiske treningsnarkomanen, som snakker på inn- og utpust, enten det er hans tur eller ikke. Han sier så mye morsomt på kort tid, at man må faktisk følge godt med i svingene. Her går det skikkelig unna, en blanding på engelsk, amerikansk og norsk – en mitraljøse av en fyr. Som fortjener all mulige priser.

Vi gjør oppmerksom på at det er rimelig tøft språk på podkasten, har du en sart sønn eller datter, bør de styra unna podkasten, eller vite hva det her er snakk om.

Harm & Hegseth er absolutt uten filter på podkasten, men god underholdning er det.

Hva neste prosjekt vil gi oss av underholdning vet vi ikke, men det vil skape overskrifter så snart Vegard Harm åpner munnen. Vi lar oss imponere gang etter gang.

Når Vegard Harm tar den helt ut, holder Norge pusten i ren forventing.

Vargas

Tags: Funkygine, Harm & Hegseth, Influencere, Jørgine, Oslo, playboy, Podkast, Stokke, Vegard Harm, Vestfold, VG-TV

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Se Influencerne gå på pub – som spøkelse!

Se de imponerende Influencerne gå på pub – som spøkelse! Noen Influencere er mer kreative enn andre, det gjør dem...

Instagram-bildene du elsker!

Instagram-bildene du elsker er mer populære enn alle sosiale medier til sammen. Facebook, bloggere, Twitter, Snap og nettavisene sliter alle...

Lukk