Veggklokker – hjemmets nye møbel. Før i tiden sto det klokker rundt omkring i hvert et rom i de aller fleste hjem, men nå har smarttelefonene våre erstattet mange av de tradisjonelle klokkene, vi har vokst opp med.

Behovet for de små og søte klokkene i veggseksjonen har blitt borte, for vi vet jo alltid hva klokken er. Som regel går det bare et par minutter mellom hver gang du ser klokkeslettet lyse opp skjermen din når du sjekker smarttelefonen din.

Men klokken har fortsatt en sentral plass i mange hjem, og de siste årene har en ny trend spredt seg i Norge. Nå skal klokken vises fram og være en del av rommet. Store veggklokker pryder mang en vegg i norske hjem, og kan sies å ha gått fra å være en nødvendig gjenstand til å ha blitt et møbel.

Veggklokker - hjemmets nye møbel
Bildetekst: Klokken pryder veggen og utgjør sammen med peisen en del av rommets dekor.

På bildet ser vi hvordan klokken blir en del av rommet. Den perfekte plasseringen midt i rommet gjør klokken sentral. I dette tilfellet er designet på klokken minimalistisk, med sorte streker som representerer tallene på klokkeskiven.

Den sorte fargen passer godt med rommet og går igjen i ovnen og delvis i gulvet, noe som er mulig å få til uansett hvilke farger du har i ditt hjem.

Hos Timedots kan du kjøpe ulike komponenter og sette sammen til din egen, unike veggklokke. Slik kan du designe klokken akkurat som du vil ha den, slik at den passer perfekt inn i rommet hvor du skal plassere den. 

Du kan også velge forskjellige farger både på tidsprikkene og viserne, slik at de passer sammen med fargene på interiøret eller møblene dine. Store veggklokker er både funksjonelle og fine å se på!

Veggklokker - hjemmets nye møbel
Bildetekst: De røde tidsprikkene på klokken matcher sofaen i stuen.

Klokken har røde tidsprikker som ble valgt ut for å passe med den røde fargen på sofaen fra Bolia.

Stor fleksibilitet.

Det finnes mange fordeler ved å kjøpe ulike komponenter slik at du kan designe og sette sammen din egen veggklokke. Du behøver ikke lete etter en klokke i den riktige fargen, som passer der du vil ha den, og som verken er for stor eller for liten.

Veggklokker – hjemmets nye møbel.

Nå kan du kjøpe urverket og viserne i den størrelsen og fasongen du ønsker, og tidsprikkene i hvilken som helst form og farge. Sett det sammen, og du har designet din egen klokke som passer perfekt!

Veggklokker - hjemmets nye møbel
Bildetekst: En enkel og vakker veggklokke ved kjøkkenbordet

Ethvert kjøkken trenger en klokke – det er husets samlingspunkt om morgenen når vi har det travelt og må rekke skole og jobb. En stor veggklokke hjelper alle med å holde full kontroll på hvor lenge de har igjen før de må komme seg ut døren.

Det er nemlig helt menneskelig å komme for sent. Veggklokker tilrettelegger for et bedre familieliv, hvor man slipper å fordype seg i smarttelefonen sin annethvert minutt for å sjekke hvor lenge det er igjen til man må gå.

Vi har alle en liten designer i oss, og det er morsommere å ha noe på veggen når man selv har valgt ut delene og satt den sammen. Du kan enkelt designe din egen veggklokke og vise fram til venner og bekjente neste gang de tar turen innom!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Elsk deg selv, med de grå hårene og rynkene

Elsk deg selv, med de grå hårene og rynkene. Du bestemmer over ditt eget liv og din egen forfengelighet, men...

Lukk