Enhver mann bør kunne sine kjøkken-kunstner, ikke bare for slippe å sulte ihjel, men også for å kunne imponere damene. 

– Menn som kan svinge sleiva, elte sin deig og piske sin krem har mang en fordel mot menn som kvier seg for å nærme seg kjøkkenet. Det skal så lite til å imponere. Faktisk er så enkelt at selv den største amatør kan klare å klaske sammen en brøddeig, steke en biff eller piske sammen en lunsj som gjør de fleste kvinner mo i knærne.

– Du må rett og slett bare ha troen på deg selv, ha gode råvarer, en oppskrift, et oppslagsverk eller en PC for hånden. Det har alle. Så velger du hvilken rett du skal gå for. Da bør du selvsagt fiske litt på forhånd så du vet om hun har melkeallergi, ikke tåler Gluten eller dør i løpet av sekunder om hun havner i samme rom som en pose nøtter.

Hva er vel mer sexy enn en selvsikker mann som kan sine saker på et kjøkken?

029

Husk en viktig ting. Det er ikke bare maten alene som er viktig for at du skal finne veien til en kvinnes hjerte. Hun skal føle seg viktig, oppvartet og respektert. Det er viktig at hun føler seg helt spesiell sammen med deg. Å gi henne din fulle oppmerksomhet enda du skal gjøre jobben på kjøkken er ikke alltid like lett, men med god planlegging kan du klare det.

De fleste kvinner er glad i kylling, det er lett å tilberede og du kan ende opp med å imponere på deg fast jobb som kokk. Da er veien videre til suksess veldig kort.

– Surr noen bacon skiver rundt hver kyllingfilet, stek de slik at baconet er ferdig, sett i ovnen på 150-170 grader i 15 minutter. Det er veldig viktig at du ikke overdriver mengden du lager. Blir det for mye mat kan hun tro at du mener hun spiser som en hest. Stek noen Amadine poteter i olje, (gjerne kok disse i 10 min først) kryddres med salt, pepper og basilikum og litt gressløk til slutt.

Champignon-stuing er verdens enkleste ting å lage, det er perfekt til kylling. Del Champignonene i skiver, stekes i litt smør, når disse er gyldne legg de i en kasserolle, hell over litt fløte. Ikke la soppen drukne i fløten den skal bare surre litt så er den ferdig. Kok noen asparges i tre minutter så er du i mål.

Koke tiden på Asparges er viktig, den har en tendens til å bli litt slapp om den koker for lenge. For å beholde spensten, legg de i iskaldt vann før de legges over i det kokende vannet.

 Dette tar ikke mer enn 30 minutter til sammen og hun kan bli svært fornøyd.

Du er selvsagt en ekte gentleman og kjører din utvalgte hjem etter endt aften, så sant du ikke har fått grønt lys til å åpne en utsøkt rødvin dere romantisk deler til måltidet. Hun kan jo alltids få låne gjesterommet til dagen etter…

Lykke til!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Julekjolen og dressen allerede klar?

Du som ønsker å vise deg fram for dine nærmeste på best mulig vis elsker selvsagt å gjøre det med...

NÅ kommer vinteren til Sør-Norge!

Om få dager vil det lave ned med snø over store deler av Østlandet. I tillegg er det meldt vind...

Lukk