Alle med et fjernsyn eller TV som det heter på fagspråket vet hvem TVNorge-gründer Hallvard Flatland (56) er. Han er en legende i en rekke forskjellige kanaler, men best kjent må han være via sin egen kanal som leder for «CASINO» som gikk sin seiersgang tidlig på 90-tallet. 

Hallvard styrte også kveldssendingene fra OL på Lillehammer på NRK med stødig hånd. En meget dyktig TV- personlighet som mange har et nært og godt forhold til- kun gjennom TV-ruta. En hedersmann som visste hva som skulle til for å bygge sin egen karrière via media og egen TV-kanal.


Når mennesker som har vært så lenge i medias søkelys som det Flatland har vært i en årrekke, vil det bli lagt merke til når han plutselig ikke lenger er blant sine «venner» på Facebook, Twitter eller i søkelyset som man er vant til.

Hallvard var en dyktig programleder, TV-personlighet og arbeidsgiver for mange når han og noen kompiser startet en av Norges mest populære TV-kanaler, TVNorge. Alt tyder på at han skal tilbake i bransjen, han har forsøkt seg i «Viasat» sine golf-sendinger allerede, med bravur.

Sykdommen som rammet telemarkingen kunne ha tatt livet av han. Brått ble han rammet av det uhyre sjeldne HLH-syndromet, som enkelt sagt trigger immunforsvaret til å angripe kroppens vitale organer. Det resulterte i mer enn tre måneder i respirator, 56 åringen lå i koma. Familien var forberedt på det verste.

Døtrene Bettina og Katarina og kona Anne-Lise var helt sikre på at de aldri fikk sin kjære pappa og ektemann tilbake. De visste ikke hvordan sykdommen ville ramme, men de trodde aldri han ville kun bli med hjem. Tilfellet Flatland er nok et aldri så lite mirakel.

Legger du merke til hvor glad du blir på familien Flatlands vegne? At dette kunne gå bra er helt utrolig, fantastisk og svært rørende. 1. Oktober reiser personligheten Hallvard til Shuffelboard-VM i st. Petersburg, en fantastisk historie det er umulig å bli beveget av.

Hvor fantastisk er det ikke at en ektemann, en far en kollega og en utrolig god og varm mann kan kjempe seg tilbake til livet?

Velkommen tilbake til livet Hallvard!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lena Mari Edvardsen- jente med store baller!

Nylig gjorde hun et stunt de færreste supportere i England tør å drømme om. Hun tok på seg fotballdrakta til...

Ikke la higen etter den perfekte orgasmen ødelegge forholdet

Hva er egentlig den perfekte orgasme? For en en kvinne kan det vær endelig å oppleve sprut-orgasme eller ejakulerende-orgasme som det heter...

Lukk