Du som drømmer om evig rikdom via Lotto på Hamar bør ha to ting klart for deg. Det er bare noen få som vinner topp-premien og du skal ha utrolig flaks for å bli rik.

Som om du skulle kaste en appelsin ut av vinduet på tog-strekningen Oslo-Trondheim og treffe ei bøtte som er satt ut ett sted langs tog-sporet. Satt i perspektiv så er det nesten umulig å bli lotto-millionær, men det visste du selvsagt allerede.

Du må gjerne fortsette å spille, noen vinner jo hver uke. Det kan jo like godt være deg som noen andre. Bare husk på å senke forventningene. Drømmer er viktige å ha, enda det ofte blir bare med drømmen.

Finn de rette aktørene i markedet

Om du har vært innom spill på nettet vet du hvilke spill som er seriøst drevet og de som ikke er det. Dessverre er det også i dette markedet flere som ønsker å tjene penger på uærlig vis. Dine penger.

Sørg for å sette deg litt inn i hver enkelt operatør som har tilbud om forskjellige gevinstmuligheter på Internett, les det med liten skrift og sett deg godt inn i regelverket. På den måten har du et grunnlag å  gå tilbake på om du mener deg dårlig behandlet.

Norske Spilleautomater er blant de aktørene som har norske sider med et regelverk du lett kan identifisere deg og dine spill med.

 

Gamblerne har strategi og kunnskap

– Den som har evnene til å planlegge strategi og er strukturert i sine oppgaver har lettere for å vinne. De kjenner markedet, de vet hva de kan satse når sjansen er størst for å vinne. De er gamblere og vinner ofte. Du som har en normal jobb, bil, rekkehus og en søt kona som har styringen på økonomien blir ikke rik over natta.

Du må nesten styre «butikken» selv om det skal være noe håp. Uansett skal du aldri satse noe mer enn det du har råd til å tape. På Insta Spill får du grei informasjon om flere gode aktører i jungelen av nett-portaler som gir deg muligheten til å vinne gode penger.

Du bør alltid spille for spenningens skyld- aldri fordi du er blakk, skylder andre penger eller trenger raske midler umiddelbart. Du bør spille for de pengene du selv har tjent og sett av en pott før du starter, da har du full kontroll.

Husk- det er alltid noen som vinner.

Kanskje det er deg neste gang?

 

Vargas

 

Foto: Flickr/ luandacasino

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Det forbudte frister ofte mest

Av bibelen kan man leste at djevelen ville friste Jesus med forskjellige fristelser. Jesus stod i mot alle de utfordrende...

The Hobbit The Desolation of Smaug

Du har sett de tre første filmene om ringen. Ringenes Herre. Trilogien som for mange er den ultimate eventyr historien...

Lukk