Barcelona planlegger for framtiden og vil tilby Lionel Messi (26) en ny lønn i god til før sommerens VM i Brasil. Utelukkende for å stoppe eventuelle spekulasjoner rundt Argentinas diamant.

Får den lille teknikeren vist sitt sanne potensiale, kan det komme «silly money» på bordet som gjør det vanskelig å beholde Messi i den velkjente Barca-drakta.

Cristiano Ronaldo ble kåret til verdens beste spiller for fjorårets-sesong. Men la det være helt klinkende klart, skal en spiller kåres, som er aktiv i dag; så er de aller fleste helt enige i at det er bare en som er best. Det er utvilsomt den lille mannen med de store ferdighetene.

– Nylig ble det utarbeidet en struktur på hvor stor verdi Lionel Messi skulle kunne ha om en klubb skulle kjøpe han. 3 milliarder kroner er svaret. I følge selskapet «Euroamerica Sport marketing» er det tre klubber i Europa som er villig til å legge en slik sum på bordet for å skaffe seg Messi. Det forteller Gerardo Molina som er professor og spesialist på sport marketing. 3 Milliarder kroner var tallet ja.

Hvilke klubber er ikke publisert, men man kan kanskje tenke seg hvilke klubber som kan ha så mye penger.

– Dette er altså en av grunnene til at Barcelona nå vil «sprenge banken» ved å tilby Lionel Messi £335,000 pr uke, eller ca 3,35 millioner kroner i ukelønn, så blir han nok værende hos katalanerne karrièren ut. Man kan diskutere de svimlende summene inn i evigheten, er man best i verden i en så omfattende og stor idrett som fotball, kan man neste forlange hva som helst og få det.

President Josep Maria Bartomeu ble ansatt i Barcelona i januar i år, men kjenner selvsagt sin stjernespiller svært godt, og vet hva han er god for og hva han kan levere i framtiden. Lionel Messi kom til Barcelona med sine foreldre da han var 11 år gammel for å få best mulig behandling for veksthormonmangel. (1.69)

Der begynte han å trene med Barcelona, og skrev under sin første kontrakt som 13 åring, han debuterte i 2004 og scoret som den yngste spilleren noen gang da han var 17 år og 10 måneder. Siden har en hel verden vært vitne til helt unike mål og en teknikk uten sidestykke. Messi kan drible seg ut av en full telefonkiosk uten problemer.

I sin eventyrlige karriere har Lionel Messi scoret 344 mål på ca 400 kamper for Barcelona. Nevnte vi hans alder? Han har mange gode år foran seg og kan runde 500, ja kanskje 600 mål om han holder tempo oppe.

  • Messi har blitt kåret til verdens beste fotballspiller 4 ganger
  • Messi ha scoret i 19 kamper på rad mot forskjellige motstandere
  • Messi har rekorden på antall hat-trick i en og samme sesong, 8 totalt
  • Messi har rekorden på å være toppscorer i Champions League, 4 totalt
  • Messi har 67 mål i Champions League, som er rekord
  • Messia har scoret flest mål i en og samme sesong i La Liga, 91 totalt

Messi vil tjene seg søkkrik som fotballspiller, med millionlønn pr måned i Barcelona i tillegg til alle bonusavtaler, er det kanskje ikke så rart en hel fotballverden trykker Messi til sitt bryst. Han er best i alt i tillegg til å være lojal mot klubben i sitt hjerte.

Kun de ekte heltene gjør det.

 

Kilde: Dagbladet.no

Foto:/ Flickr/ futbolGoo

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvilken musikk eller låt skal spilles i din begravelse?

Det diskuteres høylytt om det skal være lov å spille pop-musikk og la organisten bare spille det innledende preludium i...

Fordel å spille poker på nett

Nettpoker er blitt et fenomen i både Norge og resten av verden, og mange setter seg ned foran PC-skjermen for...

Lukk