Verdens beste fotballspiller bytter klubb og nasjon! Christiano Ronaldo ble ikke verdensmester med Portugal, men ble mot alle odds, Europamester for to år siden.

Nå vil Real Madrid-spilleren ta nye jaktmarker og de som trodde stjernespilleren skulle tilbake til England – vil bli skuffet nå. Verdens beste spiller, går etter all sannsynlighet til Juventus og Italia. 

Lest? Midtbanespilleren!

Juve er og blir en av de største klubbene i verden. Til tross for å ha vært innblandet i en korrupsjonsskandale av de sjeldne, i 2005-2006, – er “Den Gamle Dame” Italias beste lag, med en hel haug med trofeer gjennom de siste femti år. Nå skal altså verdens beste fotballspiller ikle seg den berømte, men også karakteristiske drakta.

Det har lenge vært klart at Ronaldo ville vinne Champions League med Real Madrid for aller siste gang, denne sesongen. Fordi han hadde følere ute i andre ligaer. Juventus er et av få lag, stort nok til å ta i mot en så stor og viktig spiller, som vil gjøre gapet enda større for andre italienske lag. Det er som kjent agenten, Jorge Mendes, som finner klassespillere til Premier League-klubben Wolves, som også er Ronaldos agent.

Verdens beste fotballspiller bytter klubb og nasjon!

Verdens beste fotballspiller bytter klubb og nasjon!

 Christiano Ronaldo – fra Spania til Italia foto: Wikipedia.org

Hvilken spiller er det Juventus og manager, Massimiliano Allegri får? De får en spiller som scorer imponerende mange mål, både i den spanske ligaen, men også i Champions League – bøtter Ronaldo inn scoringer. Sine 33 år til tross, er Christiano Ronaldo bedre trent enn de fleste andre fotballspillere. Han holder et skyhøyt nivå, er god på alt og er blitt en bedre lagspiller med årene. Juventus har tilbudt portugiseren en brukbar kontrakt i følge kilder nær den italienske storklubben.

Lønnen vil ligge på pene £500.000 per uke, altså godt over 5 millioner kroner i ukelønn. Salgssummen er ventet å ligge på noe over 1 milliard kroner. Snart runder superstjernen 600 ligamål og er allerede toppscorer i sluttspillet Champions League med rundt 60 mål. Dette er, sammen med Lionel Messi, klodens beste fotballspiller.

Hvem er Massimiliano Allegri, som er manager for Juventus? Jo, takk som spør. Det er en meget suksessrik fyr, italiener, som fyller 51 år i august. Han har spilt for en lang rekke italienske klubber, uten å imponere så mange andre enn den aller nærmeste familien. Men som manager for Juventus, er han best i Europa.

Juventus har nemlig som eneste lag noen gang, maktet kunststykke og vinne “The Double” altså serie og Cup – fire år på rad. Mulig det mangler gode lag i Serie A, men bragden blir ikke mindre av den grunn. Christiano Ronaldo blir en tilvekst og en forsterkning, uansett hvilken klubb han signerer for. I Italia og for Juventus, vil draktene med C7 på ryggen, selge som varme Wienerbrød – over hele støvlelandet, så snart overgangen blir offentlig. Noe som kan skje når som helst.

Selv om VM-eventyret ble en kort affære for Ronaldo og Portugal, ser det ut til at karrieren tar nye veier for verdens beste fotballspillere. Å holde kroppen i form ser ut til å lønne seg for 33-åringen som vil bli blant de best betalte idrettsstjerner i Italia, om overgangen til Juventus går i orden.

Vargas

Pin It on Pinterest