Saif al- Adel Foto: Wikileaks

 

Mye tyder på at arvtageren etter Osama Bin Laden som leder for terrornettverket al Qaida, blir egypteren Saif al- Adel.

Det er like godt å merke seg navnet først som sist, for det sies at denne mannen kan komme til å bli enda farligere enn terrorens talsmann personlig- Bin Laden.

Forskjellige terrornettverk, som al-Qaida i Nord-Afrika, Jemen og terrorgruppen al-Shabab i Somalia har tidligere sverget sin lojalitet til Osama bin Laden. De samme gruppene må nå gjøre det samme over for den personen som skal bli al-Qaidas nye leder.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hJDkgIv93t8[/youtube]

 

Terrornettverket er avhengig av en sterk og troverdig leder som kan få de forskjellige grupperingene jobbe sammen. Bin Laden var en ubestridt leder, og har ingen naturlig erstatter. Men det kan se ut til at den øverste militære leder i terrornettverket al Qaida, blir den nye lederen. Opplysningene om at Saif al-Adel er blitt al-Qaidas midlertidige leder, kommer fra Benotmans egne kilder i forskjellige ekstreme islamistiske miljøer. Påstanden bekreftes av den pakistanske avisa The News.som henviser til opplysninger fra ikke navngitte kilder.

Nye terror handlinger vil komme, garantert. Hvor og når er det muligens bare noen få som vet. Europa og Norden er terrormål på lik linje med andre vestlige destinasjoner. Like fult er det USA som er hovedfienden til alle terrornettverk, med al Qaida i spissen.

President Obama hviler ikke på noen laurbær, og vil gjøre mye for å kunne svekke terrorcellene ytterligere, og det gjør de ved å ta nestemann på listen over fryktede og  kjente terrorledere. Ayman al-Zawahri er også et navn på denne listen som presidenten gjerne hadde sett likvidert.

 

Osama Bin Laden og Ayman al-Zawahri Foto: Guardian.co.uk

 

– Al-Adel har vært veldig lojal mot Zawahiri. Jeg mener det ikke er grunn til å tro at det er en intern maktkamp nå. Hvis det skjer, vil det komme senere, mener Den australske terrorismeeksperten og tidligere etterretningsagenten Leah Farall.

Uansett hvem som blir den nye al Qaida lederen, vil det kun være snakk om tid før det lykkes noen å ta liv i Osama Bin Ladens ånd…

Kan Norge være et terrormål? Selvsagt. Vi er selvutnevnt lojale med våre allierte, Storbritannia og USA. Norge er derfor i aller høyeste grad  et terrormål, etter min mening.

Så det er kanskje greit at Obamas elitesoldater fortsetter letingen etter flere terrorledere? Let som faen sier jeg…..


Vargas

 

 

Kilde

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/terrorisme/artikkel.php?artid=10085990

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4124167.ece

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Lars Von Trier elsker oppmerksomhet

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RWFYcEtcew4[/youtube]   Det er selvsagt ikke første gang den fargerike filmregissøren kommer i media grunnet alt annet enn filmer han har laget....

Jenny Skavlan Norges nye diva

Alt hun tar i blir til suksess, og har så mange jern i ilden at hun knapt ser kjæresten Thomas...

Lukk