Verdens mektigste narsissist – farlig for verden, ikke bare for USA. Selvsagt er det nok engang Donald Trump vi må snakke litt om her. Mannen med kofferten som styrer verdens mektigste ATOM-Arsenal, skriver og sier så mye rart – at det rokker ved verdensfreden. Vi har ingen medisinsk bakgrunn for å gi presidenten en diagnose, men vi leser hva mennesker som har en viss kunnskap, sier om Trump. Det er nedslående og skremmende, all den til den mannen sitter ved makten.

Å være narsissist betyr i korte trekk at man har en personlighetsforstyrrelse. Som igjen betyr at han har problemer med å kommunisere eller være i kontakt med andre mennesker, på et fornuftig nivå. En narsissist kan også ha problemer med kontakten med seg selv. Han tåler ingen kritikk og mener å vite alt han selv sier – er fakta. Uten unntak. Det er “The Donald” i ett nøtteskall. “Grab them by the Pussy.” Blir en av hovedbudskapene som blir stående igjen som et patetisk ettermæle fra Donald Trump. Verdens mektigste narsissist – farlig for verden.

Valgkampen er i gang

Det som bekymrer presidenten mer enn Coronaviruset. Eller det faktum at det er mer enn 100.000 døde i USA, etter at han ikke gjorde noen ting for å stoppe spredning av viruset – er at det er valg i november. Et presidentvalg han ligger an til å tape, noe han vet inderlig godt. Og det gnager ham langt inne i det ovale kontor, at det er “Sleepy Joe”. Joe Biden som ser ut til å ta over for ham. Valgkampen er i gang, det kan bli den styggeste i amerikansk historie.

Lest? Donald Trump trenger nok en klem

Trump får ikke lov til å messe for massene slik han elsker.

Slik han gjorde i hele 2016 – over hele landet. Viruset setter en stopper for massemønstringene og derfor bruker presidenten alle andre kanaler for å nå sine velgere. Men nå har Twitter satt foten ned, og merker fortløpende de tweets Trump server, som de mener ikke har nok sannhetsgehalt i seg.

Dessverre har ikke Twitter mulighetene til å sitte å passe på presidentens løgner, døgnet rundt. Men de tweets han har levert, som er merket, har falt ham tungt for brystet. Nå forsøker Donald Trump å korrigere dette med en ny lovgivning. Mannen er desperat, og det vises på ham.

Trump har gjort mye bra for USA

Verdens mektigste narsissist – farlig for verden

Twitter har flere ganger blitt kritisert for å la verdensledere komme med feilinformasjon og usannheter. Tirsdag puttet Twitter derfor en faktasjekk-lenke under Donald Trumps twitterinnlegg. De aktuelle meldingene hevder presidenten at forhåndsstemming via post vil føre til valgfusk. Ved å trykke på lenken ble brukerne sendt videre til nyhetsartikler som avviser presidentens påstander.

Dagbladet.no

Donald Trump har gjort mye bra for USA

Men det hjelper så lite når han nå begynner å virke utilregnelig. Han kjefter og smeller mer enn noen gang. Han truer særlig journalister med sanksjoner og kaller stadig vekk CNN for “Fake News“. I tillegg er Donald Trump dum nok til å bruke “Obama-Gate” som et våpen mot negativ omtale. Særlig for dårlig utført arbeide siden pandemien traff USA, en kritikk av den forrige presidenten, som kun Trump vet hva inneholder.

Obama-gate

“Obama-gate” Er et luftslott presidenten tviholder seg til, i et desperat forsøk på å få overskriftene vekk fra Covid-19. Alt tyder på at det er pandemien, som har har rammet USA med uvirkelig kraft, som ser ut til å bli Donald Trumps bane. Amerikanerne har fått nok av kunstige lovnader, løgner og kritikk av alle andre. Inkludert presidentens egen administrasjon.

At president Trump anbefalte amerikanerne om å prøve blekemiddel som endel av de medisinske forsøkene. For å unngå smitte av viruset, faller bare inn i rekken av hvilken fyr vi har med å gjøre på post – for verdens mektigste våpenstormakt. Trump er truende til å si og gjøre akkurat det som faller ham inn – enten det gjelder USA eller hans egen evne til å beholde makten etter 3. november. Foreløpige prognoser forteller oss at det går mot slutten for Trump. Verdens mektigste narsissist – farlig for verden.

Men ingen trodde at det var han som skulle vinne mot Hillary Clinton, heller. Amerikanerne bør ta ansvar nå. For sin egen del.

Tredje verdenskrig?

Donald Trump er villig til å gjøre hva som helst for at hans USA tjener mer penger enn før.

Om det så gjelder å gå til krig, så gjør han det gjerne. Så langt har sikkerhetsrådet klart å demme opp for de verste konfliktene mellom USA og Russland, senere også mot Kina. Aldri før har det vært så nær å kunne føre til konflikter, som kunne ha blir til tredje verdenskrig.

Særlig før pandemien brøt ut. Nå i ettertid, gir Trump skylden for viruset, først til Kina, deretter til Barack Obama.

Få slutt på fire år med fullstendig skivebom hva utenrikspolitikk angår. Fra en mann som ikke har noen sosiale antenner eller evnen til å vise sympati, for alle de familiene som er berørt av pandemien. Presidenten har ikke vist noen form for medmenneskelighet, ei heller lagt seg i selen for å bidra på egen hånd. Verdens mektigste narsissist – farlig for verden.

Når pandemien herjer som verst, reiste Trump for å spille golf.

Man må kanskje være amerikaner for å i det hele tatt skjønne noe av tankegangen hans. Donald Trump trenger beskyttelse, ikke mot Coronaviruset, men mot seg selv.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League klar – planlegger uten tilskuere

Premier League klar – planlegger uten tilskuere før i 2021. Covid-19 og voldsom smitteutbrudd i Storbritannia endrer fotballen slik vi...

Lukk