Verdens mest fotograferte kvinne! Fram til 1997 var det hennes avdøde svigermor som hadde den, men etter at hun selv ble mor har hun kapret den meget krevende tittelen. Verdens mest fotograferte kvinne.

Selvsagt skriver vi her om Storbritannias kommende dronning, Catherine Elizabeth”Kate” Middleton, eller Catherine, hertuginne av Cambridge (32) som er hennes offisielle kongelige tittel.

Hun giftet seg som kjent foran all verdens øyne i selveste Westminster Abbey i London i 2011. Med sin William, (32) hertugen av Cambridge, tronarving av Storbritannia og samvelderikene. Paret blir konge og dronning for mer enn 140 millioner mennesker.

Dianas fotspor

Verdens mest fotograferte kvinne! Går altså i svigermor, Ikonet, prinsesse Dianas fotspor.

-Etter at hun ble mor til lille prins George Alexander Louis, 22. juli 2013, har hun tatt over tronen i dobbel forstand fra sin verdenskjente svigermor Diana, prinsessen av Wales. William og hans bror Harrys mor som så tragisk gikk bort etter en bilulykke i Paris, 31. august 1997.

Catherine, hertuginne av Cambridge er nå verdens mest fotograferte kvinne.

Verdens mest fotograferte kvinne!
Verdens mest fotograferte kvinne!
Verdens mest fotograferte kvinne!
Fotos: Flickr/ Renee Bertrand

Verdens mest fotograferte kvinne!

Hertuginne Catherine giftet seg til evig rikdom og et liv i luksus, men også med prisen å være den kvinne i verden alle vi ha en del av. Som dronning vil hun også være blant de aller rikeste kvinnene i verden, om ikke den aller rikeste.

William, hennes ektefelle har nok fortalt en hel del om sin mor til sin smellvakre kone.

– I en rekke av alle de bilder man kan finne i britisk og annen internasjonal presse. Kan man se tydelige likhetstrekk med Hertuginne Catherine og avdøde prinsesse Diana av Wales. Både i stil, antrekk og den uskyldige sjenansen som uerfaren, inngiftet kongelig. Kate bærer også Dianas ring på sin finger.

– En av verdens største nettaviser, MailOnline eller dailymail.co.uk som den egentlig heter, har en rekke bildeserier flere ganger i uken av det unge flotte paret på sine førstesider.

Etter bryllupet har interessen blitt stor, etter at prins George kom til verden har interessen eksplodert over store deler av verden. De britiske tabloidene, som kan være direkte obskøne og ondskapsfulle om de finner det riktig, har utvilsomt trykket hertuginnen til sitt hårete bryst.

William

William har nå et godt forhold til pressen, noe som ikke alltid har vært en selvfølge.

I det mye omtalte bryllupet var det Kates søster Pipa Middleton, som tok en del av oppmerksomheten fra sin søster. Mye pga hennes helt spesielle kjole som framhevet hennes vel-dreide rumpe. Faktisk var interessen så stor at det ble dannet internett-grupper der Pipa var hovedperson. Blant annet “Pipas ass, just a tribute”, andre mente Pipa hadde blitt kjent for ingenting.

I motsetning til Diana, har Kate et godt forhold til mektige dronning Elizabeth II (87).

– Unge, vakre Kate går en krevende rolle i møte. Hun skal fylle store sko når dronningen, som har sittet på tronen i 62 år, en dag må forlate sitt rike. Det er all grunn til å tro at Prins Charles (65), Williams far, trer til side. Og gir konge-tittelen til sin sønn når den tid kommer.

Det gir selvsagt hertuginne Catherine dronningtittelen.

Britene elsker allerede Kate på lik linje med avdøde Diana, ikke rart de har kalt henne “The new England Rose”…

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mange unge utnytter de sosiale godene- hever 20.000 kr pr måned!

Mange unge utnytter de sosiale godene- hever 20.000 kr pr måned! Dessverre er det for lett for mange unge som...

Lukk