Verdens mest kjente svenske, tjente $42 millioner i fjor! Hva kunne du ha gjort med mer enn 300 millioner kroner per år? Å spake fotball, slik vi kjenner det, med å få ballen i motstanderens nett, kan være eventyrlig godt betalt – om du har riktig drakt.

Svenske, Zlatan Ibrahimovic, kler seg i PSG-sine farver en gang  i uka.

Men har en helt egen evne til å sette ballen i mål. Om du ser for deg hvor mange fotballspillere i verden som forsøker å gjøre det samme. Hver eneste dag, skjønner du kanskje hvor god Zlatan er.

En 31 år gammel svenske i Paris, verdens mest kjente, har bare to andre spillere; spillere du garantert har hørt om – foran seg på listen, verdens best betalte fotballspillere.

Den lille magikeren fra Argentina, Lionel Messi som har spilt gjennom hele sin karriere i Barcelona tjener $70,5 millioner per år. Vel fortjent i følge de som har greie på markedsverdier innen verdens mest populære sport. Du har sikkert allerede skjønt hvem som leder den anerkjente lønnstopp-lista?

Riktig.

Cristiano Ronaldo. Han har den hel-hvite drakta til Real Madrid på seg når han er på jobb i skarve 36 kamper per sesong. På den tiden tjener portugiseren pene $79 millioner per år. Det blir mer enn en halv milliard norske kroner. Hva kunne du ha brukt på en halv milliard?

Verdens mest kjente svenske, tjente $42 millioner i fjor!

– Har du en sønn, eller en venn, eller kanskje spiller fotball selv, så er det bare en ting å gjøre. Heng opp din favorittspiller på veggen, og gå ut å trene. Du kan bli hvor god du vil. Se bare på Martin Ødegaard.

Verdens mest kjente svenske, tjente $42 millioner i fjor!

Han vil bli mange millionær, om han fortsetter å spille fotball, om han ikke er det allerede. Han spiller allerede i samme drakta som verdens best betalte fotballspiller. Den til Real Madrid. Den hel-vite du vet.

Som en korusitet er det verdt å nevne at fantastiske Zlatan, fikk 12 millioner svenske kroner for å gjøre denne eventyrlige videoen for Volvo.

Stort større suksess enn det Zatan har hatt som fotballspiller er det ikke mulig å oppnå. Mange spør seg hvorfor den dyktige svensken – aldri har vært ønsket i England. Vel, det sier vel mer om engelske klubber, engelske journalister som nesten alltid har lagt Zlatan for hat.

De måtte pent nødt bøye seg i hatten da han scoret alle fire målene mot «the three lions» på nye Friends Arena i Stockholm, da denne skulle innvies i 2012. Fire mål – mot England. Serr ja!

Kilde: Forbes.com

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Din sommer, slik den kan bli- det er opp til deg!

Din sommer, slik den kan bli- det er opp til deg! De aller fleste ser fram til en ny sommer...

Sex med andre enn egen partner? Utenkelig?

Sex med andre enn egen partner? Utenkelig? Du går rundt med en falsk forhåpning om at den dagen du finner...

Lukk