[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JF8BRvqGCNs[/youtube]

Smellvakre Rihanna (25) fra Barbados er nå den ukronede pop-diva og er rangert som den mest inflytelsesrike pop-artist i verden. Hun er nå rangert foran både Madonna og Beyonce.

Rihanna bør uansett ligge lavt med tanke på å mobbe Beyonce for mye, det er hennes ektemann- den meget innflytelsesrike  Jay- Z som har holdt Rihanna under sine mektige vinger gjennom store deler av hennes karrière. Hun bør ikke gjør han så veldig forbanna.

– Det er den velkjente musikk-kanalen «4Music» som har nettopp annonsert at Rihanna er Storbritannias mest innflytelsesrike pop-stjerne. Rihanna er kommet til topps for å bli, hun er den artist i verden som er mest produktiv, har flest topp-plasseringer og i tillegg den artist som tjener mest penger på din karrière.

Instagram meldingen fra Rihanna når det ble kjent at hun er den største av alle kvinnelige artister i verden. «I only know how to be number 1!! I could use a challenge… «How dat feel down there on ya knees, Huh?!»

– I følge flere forskjellige medier i USA skal hennes urokråke av en flørt, Chris Brown ha sagt at han ikke lengre er sammen med Rihanna. Om det er spill for galleriet, eller om skjønnheten og udyret enda engang har gått hvert til sitt er det for tidlige å vite noe om.

Om han igjen har valgt å bruke vold kan det jo lett spekuleres i.

Rihanna kommer med nye hits på løpende bånd og er mer populær uansett hvor hun ferdes. Som en ekte-Norgesvenn vet hun å sette pris på sine fans ved å komme tilbake gang etter gang.

Som du selvsagt allerede vet. Rihanna kommer til Norge i sommer. I Telenor Arena er det billetter igjen, men i Bergen er det utsolgt. Ønsker du å se det Queen of pop så bør du så absolutt benytte anledningen nå. Rihanna er kjent for å gi alt på sine konserter.

OSLO, TELENOR ARENA – 25. JULI
BERGEN, KOENGEN – 26. JULI

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Påskekrim -som du før aldri har lest den…

- Den norske påska er som kjent i kriminalgenrens tegn. Nordmenn elsker krim, kanskje mer enn noen andre land i verden....

Allerede natt til søndag skal du stille klokka

Nå ble du sikkert veldig glad, og kjente et lite stikk av vår i hjerte? Dessverre så må jeg sende...

Lukk