I følge det digre og anerkjente franske magasinet lequipemag,fr, er det franske Cleopatre Darleux (23) som er verdens mest sexy idrettsutøver. Selvsagt fristende å tro at magasinet er noe inhabil da de har valgt en fransk jente.

Mange vi sikkert påstå at fler av de norske håndballjentene er minst like sexy som unge Darleux. Dessuten har Norge mange andre idrettsutøvere som har utseendet med seg og vel så det.

De fleste ski-jentene blant andre er flotte kvinner med smilet på rett sted.

Cleopatre Darleux (23) Foto: Lepays.fr

Kåringen i fra det franske magasinet forteller ingenting om det finnes norske utøvere på listen over verdens mest sexy kvinner på idrettsfronten. Ikke det at jeg tror de bryr seg heller.

For de norske håndballjentene er kampen mot vakre Cleopatre og hennes Frankrike i EM langt viktigere. En kamp som vil bli vanskelig nok for verdens beste jenter som har slitt med sitt eget spill, til tross for tre seire så langt.

– Den franske målvakten spiller til daglig i danske Viborg, sammen med blant annet norske Marit Malm Frafjord og svenske Johanna Alhm. Årsaken til brillebruken skal være bruk av en infisert linse under en håndballturnering i Norge i fjor.

Om det er smellvakre norsk håndballstjerner eller den sexy målvakten fra Frankrike som smiler mest etter neste kamp gjenstår å se.

Kilde: Dagbladet.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farmen 2012- Nå ryker en av favorittene ut

Joar skal ut i tvekamp og må velge mellom Endre og Knut. Det blir uansett et durabelig oppgjør der en av de...

Lukk