Verdens mest sexy kvinne 2013! Bar Refaeli (28) er i år som i fjor kåret til verdens mest sexy kvinne av anerkjente Maxim Magazine. Vanskelig å være uenig, men verden florerer jo av vakre kvinner så en flatterende tittel er vi de første til å innrømme at det er. Det tar på ingen måte glans bort i fra den israelske skjønnheten.

Refaeli er fra Israel, men hun har aner fra Italia i sin familie. Hun har vært sammen med Leonardo DiCaprio, swimsuit model for Sports Illustrated i 2009 og har vært modell i de største motebyene, New York, Milano, London og Paris i mange år.

Bar og hennes venn og kollega, den tidligere mannlige modellen, Dudi Balsar startet undertøysmerket, Underme.net som selger designer-undertøy for kvinner og menn over hele verden. Selskapet har enorm suksess og omsetningen er på flere millioner dollar.

Den smellvakre modellen støttet opp om en homsefestival i Tel Aviv i sommer der hun sendte en klar melding via Twitter, der hun gir sin støtte til homofile, lesbiske, trans-seksuelle og bifile.

Verdens mest sexy kvinne 2013!

– Den av verdens mest sexy modeller, Bar Refaelis ble valgt av IT selskapet Go Daddy til å kysse en nerd. Dette ble  i meste laget for CBS som har ansvaret for Super Bowl. USA er som kjent dobbeltmoralens rike. De produserer hundrevis av pornofilmer, men dette vil de ikke vedgå seg. Og generell nakenhet skal man heller ikke ha noe av i USA.

Allikevel ble kysset vist på CBS ved flere anledninger i løpet av de timene sendingene pågikk.

Nerden ser ut som en yngre utgave av NRK P3s Steinar Sagen, farlig lik faktisk, men den heldige er Jesse Heinmann. Bar Refaelis skal ha skrytt av Jesses kysse kunnskaper etter utallige tagninger til denne verdenskjente reklamen

Vargas

Foto: Flickr/ anonymous6237

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Derfor taper Norge mot Sverige i fotball

Drillos menn, hele Norges stolthet som engang var rangert som nr 3 på FIFA-listen, som slo Brasil når det gjaldt...

Lukk