Magasinet People, med alle sine 3.75 millioner lesere har igjen kåret verdens mest sexy kvinne og mann. Vi tar den viktigste listen først. Kvinnene. Magasinet, «People Weekly» som det egentlig heter har eksistert siden 1974 og blir sett på som et av de mest anerkjente og respekterte i bransjen for kjendiser, fashion, musikk og film.

Det amerikanske magasinet gies ut av giganten Time Inc. som eier en rekke av de største amerikanske tidsskriften, der iblant Time og Sports Illustrated. De som fram til i dag ikke kjenner til hennes navn, vil gjøre det nå. Hun er på samtlige førstesider i de største nettavisene i verden nå og i flere dager framover.

– Listen over verdens mest sexy kvinner er ofte et velkjent tema verden over, og listen for 2014 er nå ute. Vinneren er ingen selvfølge, men allikevel et meget godt valg. Det er ikke sikkert du har verken hørt eller sett henne tidligere, men dette er altså nummer 1 i verden over all sexy kvinner: Lupita Nyong’o (31).

Årsaken til at flotte Lupita vant akkurat i år, kan ha noe med at hun nylig vant Oscar for beste kvinnelige birolle, for sin tolkning av rollen som «Patsey», i filmen «12 Years a Slave». 

Lupita, som er født i Mexico har også statsborgerskap fra Kenya, hun er foruten å være en meget dyktig skuespiller; også musikkvideoregissør. Hun er akkurat ferdig med innspillingen av filmen Non-Stop, der Liam Neeson og Julianne Moore har hovedrollene.

Ved å ha et yrke som skuespiller, være så dyktig som Lupita Nyong’o kan være givende nok. Nå er hun itillegg kåret til verdens mest sexy kvinne. Man må verken være rakettforsker eller hjernekirurg, for å forstå at 31 åringen vil få tilbud om lukrative hovedroller i egne filmer snart.

Å bli verdens beste, eller få pris som vakrest i verden er nok noe som påvirker den det gjelder. Sannsynligvis vil det endre livet til det bedre over natta. Smellvakre Lupita er nok den første farvede kvinne som vinner denne kåringen fra «People Weekly«, uten at vi tør å vedde hele sukkertøy-posen på det.

Oscar-vinneren er for tiden modell for Lancôme Paris, og vil bli sett i all type media i årene som kommer, det er bare å merke seg navnet først som sist.

Kerri Russel (38) ble nummer to og Jenna Dewan-Tatum(33). Kanskje ikke de mest kjente navnene, men hyggelig at andre enn de absolutt største stjernene får sjansen til å skinne. Imponerende å se en kvinne som nærmer seg 40 år, på listen over verdens mest sexy. Det bekrefter bare vår påstand. Modne damer er pop hos de fleste.

Hvem mener du er verdens mest sexy kvinne?

OBS: Vi kommer selvsagt med listen over verdens mest sexy mann, veldig snart.

Kilde: People.com

Foto: Flickr/  BrandsGym

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
IDOL- Ny dommer inn for Tone Damli

Tone Damli (26) venter barn og er nå så verpesyk at hun velger å hoppe av IDOL-sirkuset for å få...

Game of Thrones TV-serien som overgår alt du har sett

  Game of Thrones TV-serien som overgår alt du har sett. Vi har en glad-melding for alle som elsker eventyr....

Lukk