Verdens mest sexy kvinne. Kate Upton, fortjener all heder og ære for å være den aller vakreste på kloden, en konkurranse det åpenbart ikke finnes noe fasitsvar på, men som det allikevel finnes stor enighet rundt, om man spør mange nok. 

Kate er 22 år og har verden for sine føtter, hun har vært forsidepike på hundrevis av forskjellige magasin verden over, også som swimsuite-model for selveste Sports Illustrated ganske nylig.

– Mektige People Magazine kommer med sin årlige kåring rundt de mest kjente, mest omtalte og selvsagt best likte kvinner i verden. Valget falt nok engang på den formfulle Kate Upton.

Kåringen ble selvsagt satt pris på av vinneren selv; som sa følgende etter premieutdelingen på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles nylig.

Kåringen ble selvsagt satt pris på av vinneren selv; som sa følgende etter premieutdelingen på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles nylig.

«This is such an honor to me because sexy to me means someone who’s confident and happy,»

Kate Upton

Vakre Upton er sammen med Baseball-spilleren Justin Verlander i skrivende stund. Du kan se verdens vakreste kvinne i filmen «The Other Woman» der Upton spiller mot blant andre Cameron Diaz (Alle elsker Mary) og Leslie Mann (Game of Thrones).

Verdens mest sexy kvinne…

En kommende Oscar vinner? Vel, kanskje ikke ennå, men å se ut som Kate Upton kan hjelpe på. Fjorårets Oscar-vinner for beste hovedrolle, Lupita Nyong’o(32), ble like etter også kåret til verdens vakreste. Smellvakre Lupita vant den gjeve prisen for sin rolle som «Patsey» i storfilmen «12 Years a Slave»

De som står unge Upton nær, påstår å vite at det er ikke bare utseende som gjør henne til et ikon, Kate er nemlig ustyrtelig morsom, itillegg til å inneha en rekke talenter.

Hun har peiling på fashion (bombe), hun ser ut til å få en karriere innen film og vet å passe sin egen business på en fortreffelig måte.

Det faktum at hun er personlig kristen kan være vanskelig i dobbeltmoralens mekka, USA, men har man utseende med seg, kan man komme seg opp og fram over alt. Kate har et kors tatovert på innsiden av den ene fingeren, nettopp av den grunn.

Om du ikke er i nærheten av å ha Kate Uptons utseende, kan du trøste deg med at det er det ingen andre som har heller. Vær stolt over deg selv og kroppen din, ikke la kvinner som ser ut som Kate gjøre deg nedfor eller deprimert.

Èn må jo være vakrest også. Det er bare å innse at Kate er mer sexy enn alle andre kvinner på kloden.

Let’s face it!

Kate Upton forblir verdens mest sexy kvinne, utvilsomt!

Kilde: People.com

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tsunami- Ordet du lærte 26. desember 2004

Vi som lever i trygge Norge eller andre deler av verden der en Tsunami fortsatt er et fremmedord vi ikke...

Skråblikk på julen 2014

Nå nærmer det seg jul med stormskritt folkens. Alle syv slag bør være bakt, huset bør lukte grønnsåpe og juleneket...

Lukk