Å være en Plus Size-modell kan være så mangt, smellvakre Stefania Ferrario veier mindre enn en gjennomsnittskvinne i USA, men er for «stor» til å kalles modell. Hun bruker størrelse 6, som kategoriserer henne til en Plus Size-modell, enten hun vil eller ikke. 

– Den australske fotomodellen velger nå å publisere bilder av seg selv for å sette fokus på kvinners kropp, modellyrket og det faktum at det er feil å sette modeller i bås. Hva er Plus Size? Kan det være størrelse null? Via #hastagen DropThePlus vil Stefania bli bedømt på lik linje med andre modeller, til tross for at hun har en noe frodigere kropp med former, enn andre modeller.

Den 21 år gamle kvinnen fra Australia, kanskje den mest sexy på kloden, er fortsatt i bås og kalt Plus Size; er frontfigur for Dita Von Teese undertøyskolleksjon. Ajay Rochester tidligere programleder for Australias «Greatest Looser» startet kampanjen #DropThePlus via sosiale medier.

Hun maner alle kvinner verden over, alle sine medsøstre om å stå sammen om denne kampanjen, for å få frodige kvinner til å være stolte av seg selv, akkurat slik de ser ut. Uten å måtte bli stemplet som en Plus Size-kvinne. Modell eller ei.

stefania-ferrario-dita-von-teese

stefania-ferrario-models-lingerie

Fotos: @stefania_model via Instagram, Stefania Ferrario via Facebook

Stefania brukte sin stemmerett som modell, ved å legge ut et nakenbilde av seg selv på Instagram med budskapet: «Jeg er en modell FULL STOPP. Dessverre i modellindustrien så banal at om man er over en amerikansk størrelse 4 som tilsvarer en britisk størrelse 8, blir du betraktet som Plus size, som også jeg blir betraktet som. Det er slett ikke motiverende, og jeg er slett IKKE stolt over å bli kalt «Pluss», men jeg er svært stolt over å bli kalt «modell», for det er nemlig yrke mitt.»

Norske kvinner har muligens ikke det samme forholdet til Plus Size og det å få et stempel på denne måten. Men debatten «fokus på kropp generelt, og kvinner spesielt lever i beste velgående også her hjemme. Er du kvinne og synes det er på tide å si i fra, bruk Stefanias metode, bruk Hastagen #DropThePlus, du også.

Stefania Ferrario, probably the most sexy 21 years old woman in the world!

Merk deg navnet, Stefania Ferrario vil du både se og høre mer i fra i årene som kommer.

#DropThePlus

Kilde: Metro.co.uk

Vargas

SOMMER HOLD-IN KAMPANJE -70%!!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Andreas Lubitz- Mannen som sendte 149 mennesker i døden!

https://www.youtube.com/watch?v=MM1thbvBbKk First picture of #Germanwings pilot Andreas Lubitz http://t.co/SABk6Md8zy pic.twitter.com/8C7G82Q1sU — HuffPost UK (@HuffPostUK) March 26, 2015 I følge stadig...

Bør elevene gi fra seg mobiltelefon i klasserommet?

Stadig flere skoler strammer inn friheten, både ved å nekte elever å gå på toalettet i skoletimen, og ved å...

Lukk