Verdens mest omtalte mann? Selvsagt gjettet du riktig. Den amerikanske president, den som ble valgt til å bli USAs 45. president, til alt overmål, sannsynligvis med hjelp av Russland.

Uten at det er funnet bevis for det, ennå. 

Verden gremmes og skjelver. President Donald Trump (70) er utvilsomt verdens mest omtalte mann, og vil være det så lenge han sitter som verdens mektigste mann.

Kanskje ikke så fryktelig rart heller, når man etter så kort tid har gjort så mye rart og kommentert – enda flere kontroversielle utsagn.

Verdens mest omtalte mann?

Det aller siste; som han sliter med å bevise, at presidenten som Trump ble innsatt etter, selveste Barack Obama, skulle ha interesse av å avlytte Trump-Tower. Han er ikke mye beskjeden denne Trump, men så er det ikke derfor han er valgt heller.

Verdens mest omtalte mann?

Han er valgt til president for å styre verdens mektigste stormakt inn i en utrygg framtid. Dette gjør han ved å gi mer penger til forsvaret, med $54 milliarder, og kutter i sitt forslag til statsbudsjett i miljødepartementet og til utenriksdepartementet. Man blir fort mye avbildet og omtalt av slikt.

Særlig når du i tillegg legger deg ut med nesten alt og alle, skryter av seg selv og sin voldsomme effektivitet, når man i realitetene ikke har lykkes med noe som helst. Muren mot Mexico skal bygges, og Mexico selv skal betale for den. Muren er ikke påbegynt ennå.

Budsjettforslaget som verdens mest omtalte mann har forelagt kongressen, handler om USA og svært lite annet. Det alene er et problem for Donald Trump, fordi USA har baller i luften, i store deler av verden og kan ikke lukke øynene for alle kvinner og menn, amerikanere, som faktisk forsøker å gjøre en viktig innsats for verdensfreden, på vegne av nasjonen og presidenten.

“The Donald” ønsker å drive nasjonen som sin egen forretning, men får det ikke til. Så ille er det i og rundt Det Hvite Hus under Trump-administrasjonen, at flere av hans håndplukkede medarbeidere har trukket seg i protest, mot sjefens arrogante lederstil.

Selvsagt skal man ikke tro på alt som verken skrives om, eller fortelles om Donald Trump. Ikke alt stemmer med virkeligheten der det er svært så populært å pålegge presidenten meninger han ikke har. Når det er sagt, klarer verdens mest omtalte mann å hjelpe godt til med å skaffe overskrifter – verden over. Med kontroversielle uttalelser som slett ikke har vært innom kontrolltårnet, før de kommer ut av munnen hans.

Amerika er mulighetenes land, der hvem som helst kan lykkes med hva som helst. Der også skuespillere, forretningsfolk eller fargende kan stemmes fram til å bli verdens mektigste, men foreløpig bare menn. Michelle Obama er minst like populær som sin ektemann, eks-presidenten.

Hadde hun hatt et snev av vilje til selv å gå inn i politikken, ville hennes voldsomme popularitet, gjøre kort prosess på alt hva Donald Trump står for, som politiker.

Hadde Michelle stilt til president-valget i 2020, hadde hun etter all sannsynlighet vunnet, og blitt historisk. Hun ville blitt den første kvinnelige presidenten, den første fargende kvinnelige president, og på kort tid – verdens mest omtalte kvinne, med positivt fortegn.

Dessverre vil hun ikke stille til valg, hun er ingen politiker, sier hun selv.

Inntil da, om verden består og fram til neste presidentvalg, må vi pent nødt se på at, Donald Trump, bruser med fjørene som en stolt hane, på USAa bekostning, mens verden skjelver videre.

Vi bør ikke glemme, at også Adolf Hitler var verdens mest omtalte mann i sin tid.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farmen-kjendis får dødstrusler!

Farmen-kjendis får dødstrusler! Hele Norges Farmen- og Sofa-Tore, selveste Tore Pettersson, mottar en rekke drapstrusler, gjennom hele året. For å...

Lukk