Verdens største ikon - både med og uten klær
Foto: Instagram
Verdens største ikon - både med og uten klær

Madonna har vært på pop-tronen som verdens viktigste kvinnelige ikon en årrekke. Om ikke Allerede, så om få år er det en annen kvinne som regjerer verden som største ikon. Rihanna er i ferd med å bli en levende legende.

Verdens største ikon – både med og uten klær.

Hvorfor det spør du kanskje? Hun har jo ikke kommet med ny musikk på aldri så lenge. Før nå. Det er kun kort tid til albumet «ANTI», kommer ut, til stor begeistringer for alle de millioner som trykker pop-divaen til sitt bryst.

Dessverre har også RiRi sine negative sider.

Hun flørter ofte med dop, synger om det også, i tillegg til å omgås endel venner som slett ikke du ville ha valgt som barnevakt for dine barn. Det er medaljens bakside.

Bare se på tragedien rundt Whitney Huston og hennes datter. Begge døde etter en overdose, tatt i badekaret. I tillegg flørter den smellvakre artisten med både kvinner og menn, slik det passer henne best.

Store stjerner har en tendens til å dø tidlig dessverre, og jo større stjerne – jo større fare for å havne på feilside av knivseggen vi alle balanserer på i våre liv. Man bør tenke over konsekvensene hvordan man lever, enten man er, Jørgen Hattemaker eller Kong Salomo. Superstjerne eller fan.

Skjønnheten fra Barbados, vet å markedsføre seg i riktige kanaler, hun er allikevel redd for at fansen skal glemme henne, og selv lever hun et kjedelig og til tider ensomt liv. Ifølge et lengre intervju i kult-magasinet «Vanity Fair.«

I følge magasinet, er Rihanna i besittelse av følelser på lik linje med alle andre mennesker, men hun har ikke rom for en partner nå. Ikke ennå. Derfor kan en av verdens rikeste artister kjenne på ensomheten, se på TV-serier, trene og spise sunt.

Rihanna har solgt 43 millioner album, hun har solgt 150 millioner låter verden over og er utvilsomt en av de mestselgende artister gjennom alle tider. Og hun er bare 27 år.

Etter at hun slo gjennom på hitlistene med «Umbrella» i 2007, i samarbeide med sin mentor og gode venn Jay Z, har alle piler pekt oppover for flotte Rihanna. Sett bort i fra at hun dumpet borti drittsekken Chris Brown som nær slo henne ihjel.

Fortsatt er det både kvinner og menn som tjener mer penger enn Rihanna, men fortsetter hun å imponere, med og uten klær, og lager sugende god pop-musikk i framtiden, vil hun ta over tronen. Også på grunn av sitt usedvanlig sexy image og utseende.

Rihanna er allerede en verdensstjerne, men via de forskjellige sosiale mediene har hun fått en langt større status som diva, ikon og superstjerne, enn hva bare musikken ville ha gitt henne. Rihanna er allerede kvinnenes svar på Michael Jackson. Han ble bare 50 år.

Rihanna er enda en ung kvinne, en superartist, som kan bli den aller største av dem alle.

Om hun bare velger den riktige sti.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Liverpool har bestemt seg – ny manager klar!

Liverpool har bestemt seg - ny manager klar! Klopp to The Kop, ordspillene vil henge løst når den tyske treneren...

Big Brother 2015 – kan du se på norsk TV!

Big Brother 2015 - kan du se på norsk TV! Mange trodde at Big Brother ikke var tilgjengelig for norske...

Lukk