Du som har vært forelsket vet hvordan det føles, det går over etter en stund. Noen ganger blir det til kjærlighet mellom deg og din utvalgte. Ekte kjærlighet mellom to som blir forelsket har en stygg tendens til å gå over etterhvert. Dessverre. Bruddet som følger er ofte smertefullt og langvarig.

Du tror ikke du kommer over det, men det gjør du. Etterhvert. Noen ganger tar det tid, men snart er du forelsket i en annen.

1385793_643623529016333_31961847_n BLONDIBELLA!!

Foto er godkjent av Isabella Löwengrip/ Blondibella.se


Den kjærlighet du føler til din partner, ektefelle, kjæreste eller samboer er nok ekte, men ikke betingelsesløs og evig. For noen kan det være nok at den andre er utro, ikke første gangen, alle kan gjøre feil, men skjer det igjen så har du ikke noe valg. Du gjør det slutt og kommer deg videre.

Kjærlighetens viktigste agenda, å ta vare på de yngste, svakeste, gamle og syke. Det beste en far kan gjøre mot sine barn, er å elske deres mor.

Du finner kjærligheten på ny. Vi trenger noen å være sammen med, vi er flokkdyr vi mennesker- «Homo Sapiens» trives best sammen med andre av vår art. Ikke alle, men noen av oss synes det er stas å dele livet med en annen. Noen ganger av samme kjønn, de fleste sammen med en av det motsatte.

Slik kan vi formere oss slik at verden kommer videre. Slekt skal følge slekters gang, barn blir født, vokser opp, får egne barn og barnebarn, blir gamle og dør. Livets gang heter det så fint.

– Uansett hvor mange partnere og ektefeller du er forelsket i gjennom et langt liv. Dine barn, dine foreldre og din familie kommer alltid først av naturlige årsaker. Familien er der alltid, man bytter ikke ut foreldre, søsken eller sine barn sånn uten videre. Partnere kommer og går, familien består.

Mange kan dra seg i håret av fortvilelse over mye dumt og klisjéfylt som er skrevet om KJÆRLIGHETEN.

Millioner av filmer, teaterstykker, operetter og musikk i alle genre har et eller annet med kjærlighet å gjøre svært ofte. Snart et utbrukt og til og med ubrukelig ord fordi det brukes i alle sammenhenger, så alt for ofte. Det mister sin betydning, det blir overfladisk og et tullete ord å bruke til en hver tid.

Hva skal man gjøre? Skal man bruke et annet ord, eller slutte å vise sin kjærlighet til den man har kjær? Selvsagt ikke. Ordet består nettopp slik familien gjør.

Om man ikke skal fokusere på viktigheten av ordet og forstå meningen med det. Hva er livet da? Hvilken betydning har du og dine? Om du ikke betingelsesløst skal ha tro og håp for kjærlighetens kraft?

Kjærligheten til ditt barn er utvilsomt den sterkeste og den viktigste kjærlighet du kan gi. 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Politiet på sporet av Madeleine McCann- er hun i live?

3 år gammel ble lille Madeleine kidnappet under dramatiske omstendigheter fra hotellrommet der hun bodde sammen med sine foreldre og tvillingsøskene, Sean...

Mange hundre tusen svensker på vei til Norge for å jobbe!

Hvor mange flere svensker har vi plass til her i landet, bør ikke norske ungdommer bli prioritert? Eller er norske ungdommer...

Lukk