VG-lista på Rådhusplassen! Fredag 21. juni, sommerferien står for døren og starter dermed med en durabelig fest, midt i Oslo-sentrum. VG-lista Top 20 er den største gratiskonserten i Skandinavia. Møt opp i tide. Keiino kommer!

Men det gjør en hel haug med glimrende artister fra inn- og utland, for å imponere deg. Astrid S, Julie Bergan, TIX, Lauren og Stina Telling er bare noen få av artistene som skal gjøre sommerkvelden til en minnerik aften – for alle de titusener av frammøtte.

Om det er overraskelsesmomenter i den sammenheng? Selvsagt er det det.

Bruce Springsteen

Du som forventer store navn på scenen på Rådhusplassen, blir sjeldent skuffa. Til og med Bruce Springsteen, har vært på VG-lista sitt arrangement. Dette skjedde i 2012, året etter 22. juli 2011 i forbindelse med minnesermonien på Utøya og i Oslo Sentrum.

Da ble ‘The Boss’ spurt om å vise ansikt i sympati med de etterlatte ved å synge på konserten, hvilket samfunnsbevisste Springsteen takket ja til.

VG-lista på Rådhusplassen er et meget populært tiltak, som blir gjort i nært samarbeide med VG og NRKP3, slik det har vært siden 1998, som i år gir oss den 21. utgaven av dette gratis-fyrverkeriet av en konsert.

Publikumsrekorden er på 100.000 tilskuere, året var 2003, Kurt Nilsen sang vinnerlåta fra Word Idol, “She’s So High” resten er som kjent historie. I 2009 sto A-ha på scenen for aller første gang. Isac Elliot er en annen VG-lista-helt som har vært en svært populær artist, flere ganger på besøk.

Vi håper å se Sondre Justad, og Cezinando,

Lest? Kjendiseri

Været er alltid av stor betydning om hvor mye folk som kommer på konsert. Den norske sommeren har mye forskjellig vær å by på. La oss håpe regnet holder seg unna.

VG-lista på Rådhusplassen!

VG-lista Top 20 er en unik mulighet for mange, som av ulike årsaker ikke kan delta eller reise på konserter som koster flere hundre kroner. VG-lista Top 20, har alltid vært, og vil alltid bli gratis. Du bør sette av datoen, fredag 21. juni til å besøke Rådhusplassen, sammen med dine beste venner.

Lykkes du ikke å komme til hovedstaden denne lørdagen, kan du se konserten i sin helhet på NRK1. 

Når svært mange tilskuere samles på et sted, vil sikkerheten være viktig for arrangørene og alle som deltar. Derfor er det visse forhåndsregler du bør tenke over før du møter opp på Rådhusplassen.

Arrangementet er alkofritt. Møter man opp beruset, vil man bli bedt om å forlate området eller vist vekk. Og politiet oppfordrer publikum til å vise sunt festivalvett, som betyr at man viser hensyn til andre, spise og drikke nok i forkant, ta vare på vennene dine og si fra hvor du går. Ikke spre usanne rykter og lytt til erfarne festivalfolk.

Gratiskonsert

Politiet har satt inn store ressurser for å holde ro og orden. Både synlig og sivilt politi vil være til stede, men du har ansvaret for at du klarer deg bra under konserten, ved å oppføre deg ordentlig.

Ikke la deg lure til å tro at det finnes billetter til salgs. VG-lista er gratis, også billetter til Golde circle, er også gratis. Styr derfor unna alt som finnes på nettet om salg av billetter. Det er ren svindel. Ikke kjøp!

Vil du nærmest mulig ditt store idol? Golden circle er området nærmest scenen, hit kan du sikre deg plass ved å stille deg i kø tidlig på konsertdagen eller vinne billetter i forkant på nett og i sosiale medier! For dere med golden circle-armbånd er innslipp kl 16.30 i Oslo.

VG-lista

VG-lista besøker tre byer denne sommeren. Oslo, fredag 21. juni, Trondheim, onsdag 3. juli og Bergen, onsdag 10. juli. Også disse konsertene er selvsagt gratis.

Det er ventet at arrangementet i hovedstaden vil kunne få mellom 50- og 60.000 tilskuere på VG-lista på fredag, derfor bør du være tidlig ute med nok klær, gode sko og godt humør.

God fornøyelse.

Kilde: Vg-lista

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sexy!

Sexy! Å føle seg vel med sitt eget utseende og egen kropp er viktig får både kvinner og menn, egentlig...

Lukk