Alle som vet å sette pris på god musikk vet å ta en tur innom hovedstaden når sommerferien endelig kommer. Også i år er det stor gratiskonsert i Oslo, selvsagt også i år på Rådhusplassen. Fredag 20. juni er det duket for sommerens vakreste eventyr for mange unge som vil se og høre sine idoler.

Kanskje kommer Isac Elliot i år også?

Superstjernen Justin Bieber er i ferd med å ødelegge sin egen karriere ved å oppføre seg som en idiot stadig oftere. Da er sjansen stor for at nettopp Isac Elliot er den som tar over tronen som den største stjernen også hos norske ung-piker.

Foreløpig er det ingen publiserte artister for VG-lista Top 20 for i år, men så snart det kommer noen navn på blokka, lover vi å være blant de første til å publisere navnene så du kan se om din favoritt kommer i år.

Et navn vi kan garantere for som deltager, er Norges bidrag i Grand Prix- nemlig Carl Espen Thorbjørnsen som ble stjerne over natta da han vant med låta «Silent Storm». 10. mai skal han aynge i den internasjonale finalen i København.

Det er en tradisjon at årets norske bidrag i Melodi Grand Prix også deltar på VG- lista, det er allerede en god grunn for å ta turen til et sommerlig Oslo 20. juni.

Er du ikke i stand til å kunne reise til hovedstaden for å se dine artist-idoler, fortvil ikke. NRK og VG som i et stort samarbeidprosjekt gjennom mange år, tar med seg hele VG-lista Top 20-sirkuset og reiser rundt om i landet til de største byene gjennom hele sommeren.

Det betyr at det er en stor sjanse for at også du kan få se og høre Isac Elliot og Carl Espen på en scene ikke langt hjemmefra. Det er bare å glede seg.

Hvis VG-lista Top 20 og NRK kjenner sitt publikum, så så sørger de for å få den finske superstjernen til årets viktigste konsert for mange.

Hvilken artist er det du håper på å få oppleve på VG-lista Top 20 i år?

 

Vargas

 

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
MGP- Linnea vinner med High Hopes!

http://www.youtube.com/watch?v=0UiSgp26UQU Selveste Bjørn Eidsvaag, (gratulerer med dagen forresten) skrev det på Twitter, slik bare Bjørn kan det, rett etter at...

Manchester United – Liverpool, kampen som har alt!

Gigantmøte mellom de to gigantene Manchester United og Liverpool har gjennom årene vært fotballkamper med hat, prestisje, rivalisering mellom supporterne,...

Lukk