VG-lista Top 20 – datoen er klar – er du? 22. juni, huk av i kalenderen for musikk, fest og moro på Rådhusplassen, sommerens vakreste eventyr tar av i det du går til sommerferie. I hvert fall om du er student. Det er bare å glede seg. 

I år er det 20 års jubileum for Nordens største gratiskonsert.

Hundrevis av artister fra inn- og utland har besøkt Oslo-sentrum, Rådhusplassen og vært endel av av denne enorme happeningen som gjør Norges hovedstad til en tiljublet by for alle. Enten du bor i Oslo, sentrale østland eller kommer som turist.

VG-lista reiser som vanlig videre etter at den første og største konserten er avholdt i Oslogryta, helt i starten på sommeren.

  • Bergen 4. juli
  • Tromsø 11. juli
  • Trondheim 18. juli

VG-lista Top 20 – datoen er klar – er du?

VG-lista Top 20 - datoen er klar - er du?
Sondre Justad ‘stage diver’ på en konsert i Sandnessjøen I 2017 Foto: Wikimedia.org

Ifølge VG.no, som i samarbeide med NRKP3 har gjort VG-lista Top 20 mulig, gjennom 60 år, er det i år grunnlag for en heidundrende fest, gjennom hele sommeren. Nettopp for å markere jubileet i musikkens navn, il artister fra fjern og nær vil bli presentert på en hel haug med arrangementer i forbindelse med denne store festen.

VG ønsker også å gjøre rådhusplassen-konserten til det største og beste arrangementet siden konsertene startet for tjue år siden.

Hvilke artister som kommer til en slik gratisfest, er alltid like spennende. Når det først er jubileum, vil nok navnene stå i stil med resten – her kan du forvente topp-navn fra øverste hylle, og ta derfor en nøye kikk på hvilke navn du finner på VG-lista når vi nærmer oss medio juni. Foreløpig er det for tidlig å få bekreftet noen navn, men dette lover vi å komme tilbake til.

Vi forventer å se Grand Prix-stjernen, Benjamin Ingrosso fra Sverige, Norges egen felemann, Alexander Rybak, Astri S, Julie Bergan, fantastiske Sondre Justad, kanskje kommer Kygo? Vi forventer i hvert fall å møte Ina Wroldsen og Broiler, samt Sigrid og Alan Walker – blant mange fler.

Du har helt sikkert andre favoritter eller andre artistnavn på blokka, som du ønsker å se opptre på Rådhusplassen i sommer. Husk at det kan være noe avvik fra artistene som skal opptre på de forskjellige scenene i de forskjellige byene.

Sett av god til å reise i ditt eget land i sommer og noter deg gjerne at det er faktisk i Norge, du finner flest konserter og musikk-festivaler i Norden gjennom sommeren 2018.

Her har du en oversikt over festivaler som du bør vurdere å besøke i sommer. Alt du trenger er en positiv innstilling og higen etter å bli underhold hver eneste dag – sommeren gjennom.

Sett av fredag 22. juni og bli forført inn i den lyse sommernatten.

Kilde: VG.no

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com