Nå er det kjent at også Austin Mahone kommer til Oslo for Nordens største utendørskonsert 20. juni. Nå har du så mange gode grunner til å møte opp at du kan bare ikke la være. Rådhusplassen vil få besøk av nærmere hundre tusen mennesker. 

Fra før vet vi at Isac Elliot og en rekke andre gode artist navn blir å se og ikke minst høre på sommerferiens første dag. Her er noen flere artister du kan glede deg til å møte.

Julie Bergan, Mr Probz, Sivert Høyem ,  Katy B, Jarle Bernhoft, Adelen, Kaveh, Gabrielle,  . I tillegg er det kjent at Kim Cecarion kommer og altså Austin Mahone, heldigvis kommer også fantastiske Drammens stolthet “DonkeyBoy”.

Cody Simpson, Admiral P, Kanthem,  Monica Heldal, “OnklP og de fjerne slektningene” og selvsagt deilige “Broiler”. 

 En av Norges største musikk-begivenheter er  VG-lista Top 20 fra Rådhusplassen. En fest og en begivenhet de aller fleste musikk-elskere rundt om i Norge må få med seg. Enten Live i Oslo eller på NRK 1. 

VG-lista skal også i år ut på turne, det passer nok bra for de som ikke kan få reist til hovedstaden fredag 20. juni. Her er de byene som får besøk:

  • Trondheim får besøk 2. juli
  • Stavanger får besøk  9. juli
  • Bergen får besøk 16. juli 
  • Tromsø får besøk 23. juli 
  • Sortland får besøk 30. juli

Så det er mang en sjanse til å få se og høre mange av de store stjernene som skal besøke Oslo på hovedshowet om få dager.

Det var Leah Holm (14) som vant konkurransen #Jegviltilrådhusplassen.

Vil du oppleve enda mer god underholdning i form av flotte artister og topp musikk, kan du reise til Fredrikstad. Lørdag 21. juni er det nemlig midtsommerfest, der Sivert Høyem og Marion Ravn skal underholde som bare de kan. Det er ventet å bli en magisk aften i Plankebyen.

Har du planer om å reise på festivaler eller konserter andre steder i sommer, er du ikke alene. Det er ingen ekte sommer ut minst en god musikk-opplevelse. Du kan jo begynne en perfekt sommer i hovedstaden sammen med gode venner.

Husk VG-lista fredag 20. juni på Rådhusplassen du også!

 

Kilde: NRK.P3.no

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Cecilie Kjensli- Sexleketøy kan gi deg et rikere sexliv

I møte med spennende mennesker har vi vært så heldig å få slå av en prat med Norges første offentlige...

Lukk