Superstjernen Justin Bieber er i ferd med å ødelegge sin egen karriere ved å oppføre seg som en idiot stadig oftere. Da er sjansen stor for at nettopp Isac Elliot er den som tar over tronen som den største stjernen også hos norske ung-piker. Elliot har mange tusen fan også i Norge, og det er all grunn til å tro at mange av disse vil ta turen til Rådhusplassen 20. juni.

En av Norges største musikk-begivenheter er  VG-lista Top 20 fra Rådhusplassen. Festen går da du har startet din etterlengtede sommerferie, fredag 20. juni. Alt er gratis, du trenger bare å møte opp og nyte festen.  Sortland får besøk av VG-lista Top 20,  30 juli. Sortland har vunnet foran en rekke andre steder som har forsøkt å få til dette showet.

Trondheim får besøk 2. juli, så står Stavanger for tur 9. juli. Bergen 16. juli og Tromsø 23. juli før altså det hele skal avslutte med et gigant-show på Sortland.

I år kommer det rekordmange artister for VG-lista Top 20,  for i år kan du møte, Broiler, Elsa og Emilie, Donkey Boy, Julie Bergan, Mr Probz, Sivert Høyem,  ,  Katy B, Jarle Bernhoft, Adelen, Kaveh, Gabrielle,   og selveste Isac Elliot, blant andre, i Oslo denne sommeren.

– Et navn vi kan garantere for som deltager, er Norges bidrag i Grand Prix- nemlig Carl Espen Thorbjørnsen som ble stjerne over natta da han vant med låta «Silent Storm». 10. mai tok han 8. plass i den internasjonale finalen i København. Det er en tradisjon at årets norske bidrag i Melodi Grand Prix også deltar på VG- lista, det er allerede en god grunn for å ta turen til et sommerlig Oslo 20. juni.

Er du ikke i stand til å kunne reise til hovedstaden for å se dine artist-idoler, fortvil ikke. NRK og VG som i et stort samarbeidprosjekt gjennom mange år, tar med seg hele VG-lista Top 20-sirkuset og reiser rundt om i landet til de største byene gjennom hele sommeren. Vil du oppleve enda mer god underholdning i form av flotte artister og topp musiik, kan du reise til Fredrikstad. Lørdag 21. juni er det nemlig midtsommerfest, der Sivert Høyem og Marion Ravn skal underholde som bare de kan. Det er ventet å bli en magisk aften i Plankebyen.

Det betyr at det er en stor sjanse for at også du kan få se og høre Isac Elliot og Carl Espen på en scene ikke langt hjemmefra. Det er bare å glede seg.

Christine Dancke og Kåre Magnus Bergh skal lede Topp 20 på Rådhusplassen!

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norske grådige Bønder ødelegger for egne kunder

Norske bønder fornekter seg ikke. De ødelegger sitt eget marked ved å nekte sin kunder egg i en tid dette...

Lukk